Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Tvåa med takterrass och cykelverkstad

Se solen gå ner från den gemensamma takterrassen tillsammans med nya och gamla vänner. I cykelvänliga Uppsala är cykelverkstaden i källaren ett stort plus när du vill putsa upp din nya hoj.

Här får du mer än vad som ryms på lägenhetens 38 kvadratmeter; de gemensamma utrymmena är ett perfekt komplement till din nya lägenhet. Du har en aktivitetsgård, en solig takterrass och en praktisk cykelverkstad. Koppla av på din egen balkong i söderläge eller cykla in till stan. Stadskärnan når du på knappt tio minuter.

Entré

Här hänger du jackor och radar upp skorna i utrymmet till vänster. Din entré har ett vackert och lättskött klinkergolv. Lite längre in i hallen har du din skjutdörrsgarderob som hjälper dig att hålla ordning på kläderna.

Sovrum

Till höger från entrén finns lägenhetens sovrum. När du har sett solen gå ner från takterrassen är det här en plats att längta till. På morgonen letar sig ljuset in från fönstret mot innergården. I hörnet finns en praktisk garderob för förvaring av lakan och kläder.

Badrum

Ditt nya helkaklade badrum är platsen för både tvagning och tvätt. Här har du en praktisk hörndusch och en kombinerad tvätt- och torkmaskin. När maskinen har gjort jobbet kan du vika dina rena kläder på den ovanliggande arbetsbänken innan du sorterar in dem i garderoben.

Kök och vardagsrum

Ditt energieffektiva Marbodalkök är platsen där du fixar veckans matlådor med ett storkok eller imponerar på gästerna med dina kulinariska färdigheter. Disken sköts av den integrerade diskmaskinen. Köket och vardagsrummet möts i en öppen planlösning och här kommer ljuset in från söder

Balkong

Utöver den gemensamma takterrassen har du även en egen balkong som du når via vardagsrummet. Med ett skönt söderläge är det här en plats som gör att du längtar lite extra till våren och sommaren, och med en värmande filt kan även oktobersolen vara riktigt skön. Den generösa storleken gör att du enkelt kan möblera din nya balkong.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet