Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Träning runt hörnet i ljus tvåa

I ditt nya kvarter är det enkelt att hålla sig aktiv med utegym på gården och löpbana utanför dörren. Hemma i din genomgående lägenhet strömmar ljuset in från fönstren längst med kortändan i söder.

Utmana grannarna i femkamp eller plugga in hörlurarna och slå ditt personbästa på löpbanan. Med en aktivitetsgård nära till hands finns det goda förutsättningar för ett aktivt liv med goda vanor. Din nya tvåa är smart planerad och utrustad med klimatsmarta vitvaror. Balkongen i härligt söderläge blir en självklar favorit där många soltimmar väntar.

Entré

I din välkomnande entré hänger du dina jackor på rad i utrymmet till vänster. Här finns plats för hatthylla och skoställ. I den smarta skjutdörrsgarderoben får du plats med både kläder och dammsugare.

Sovrum

Från ditt sovrumsfönster ser du ut över den lummiga innergården. Här ryms en större säng och garderoben i hörnet erbjuder uppskattad förvaring.

Badrum

Låt den kombinerade tvätt- och torkmaskinen ta hand om träningskläderna medan du pustar ut i den stilrena hörnduschen. Ditt badrum har ett snyggt och lättskött klinkergolv och ljust kakel från golv till tak. På arbetsbänken ovanför kombimaskinen viker du enkelt din rena tvätt.

Kök och vardagsrum

Ditt kök och vardagsrum samspelar i en öppen planlösning. Här kommer ljusinsläppet från söder och rummet förlängs av den rymliga balkongen. Köket är placerat längst med den vänstra väggen och utrustat med energieffektiva vitvaror i snygg design. Här hjälper induktionshällen dig att ta din matlagning till nya nivåer. Det öppna vardagsrummet passar utmärkt för umgänge eller egentid.

Balkong

Med en balkong på nio kvadratmeter behöver du inte välja mellan matplats och solstol. Inred med klängande växter och du har en grönskande oas i söderläge där du kan koppla av med din favorittidning. Med balkongdörren öppen får din redan ljusa lägenhet en extra fri känsla.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet