Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Aktivt kvarter nära Uppsala city

Här bor du på 38 välplanerade kvadratmeter med en rymlig söderbalkong. Bjud in vännerna till ambitiösa grillkvällar eller utmana grannarna på en kortspelsturnering på takterrassen i sydvästläge.

Välkommen till ditt nya hem som bjuder in till både lugna och sociala stunder. Här har du en takterrass som blir det perfekta alternativet när du och dina vänner inte vill sitta på uteserveringarna i city. Vill ni vara ifred kan du bjuda in till din egen balkong. Oavsett vilket är det bara tio minuter på cykeln mellan ditt hem och stadskärnan.

Entré

Från din entré ser du rakt fram till ditt ljusa vardagsrum. Här finns plats för hatthylla och skoställ till vänster precis innanför dörren. Med en praktisk skjutdörrsgarderob är det enkelt att hålla ordning på säsongens kläder.

Sovrum

Direkt till höger från hallen har du ditt lugna sovrum med plats för en större säng. Garderoben i hallen kompletteras med sovrummets hörngarderob.

Badrum

Med en stilren hörndusch och en energieffektiv kombinationsmaskin är det här rummet där både du och dina kläder blir rena. Ditt badrum är stilrent och helkaklat, och här finns en praktisk arbetsbänk där tvätten kan sorteras.

Kök och vardagsrum

Lägenhetens kök och vardagsrum smälter ihop i en öppen planlösning för både matlagning och umgänge. Från vardagsrummets fönster får du in gott om ljus och med balkongdörren öppen släpper du in den friska luften. I ditt Marbodalkök har du plats att förbereda tilltugg och drinkar till dina väntande vänner.

Balkong

Från vardagsrummet når du din balkong i soligt söderläge. Ljumna sommarkvällar är det skönt att sitta här långt in på småtimmarna om du har ett gäng filtar nära till hands. Med nio kvadratmeter rymmer din balkong allt från solstolen till hyllan med slingrande växter.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet