Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Uteplats på 13 kvadratmeter i träningsnära trea

Här kan soldyrkaren och träningsälskaren hitta hem. I kapellgärdet arena är aktivitet i fokus, med både löpträning och styrka på innergården. På din stora uteplats har du soligt söderläge.

Fem minuter från Uppsala city ligger ditt nya hem. Här har du ett stort och charmigt kök med öppen planlösning in till vardagsrummets filmkvällar och middagar. Uteplatsen på 13 kvadratmeter är lätt att möblera och på den gemensamma takterrassen kniper du dagens sista solstrålar.

Kök och vardagsrum

Öppenheten i kök och vardagsrum ger ljus och rymd. I vardagsrummet har du plats för soffa och fåtöljer och i köket kan du ställa matbordet. Köket har praktisk förvaring i stor kyl och frys samt massor av arbetsyta för middagsförberedelserna.

Uteplats

Uteplatsen mäter 13 kvadratmeter. Här har du sol ändå från morgonkaffet till middagen och du har dessutom lagom med ljus till tomatplantan och soldyrkaren.

Sovrum 1 och 2

Sovrummen ligger längst in i hemmet och har morgonsol till långsamma helgmorgnar. I ditt något större sovrum kan du enkelt få plats med dubbelsängen och skrivbordet. Det mindre rummet passar utmärkt som barnrum, med plats för sovplats och leksaker samt en garderob för förvaring.

Badrum och extratoalett

I ditt rymliga badrum har du badkar, tvättmöjligheter och förvaring. Tvätten sköter du smidigt och enkelt med din energisnåla tvättmaskin och torktumlare, de rena kläderna viker du på den ovanliggande arbetsbänken.

Hall

I den öppna entrén välkomnas du till hemmet. Här finns gott om plats för kapphyllan och ett städskåp för helgstädningen.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet