Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Balkong i söderläge med cykelavstånd till city

Efter en tur på stan eller en löprunda runt kvarteret är det skönt att pusta ut på din rymliga balkong. Här bor du ytsmart i ett aktivt kvarter med närhet till allt som Uppsala har att erbjuda.

Från ditt sovrumsfönster har du utsikt över den lummiga innergården och från vardagsrummets fönster och balkong i söderläge strömmar ljuset in. Din nya tvåa är smart planerad och med cykel når du Uppsala city på tio minuter. På dina 38 kvadratmeter ryms sovrum, förvaring och öppen planlösning för kök och vardagsrum.

Entré

Ditt nya hem har ingång från husets innergård. I entrén med klinkergolv finns plats för hatthylla och skoställ. Ett par steg in i lägenheten har du en skjutdörrsgarderob där hela garderoben ryms.

Sovrum

I sovrummet finns plats för mer förvaring i hörngarderoben. Från ditt fönster kan du spana in vad som är på gång på innergården.

Badrum

När tvättkorgen är full gör kombimaskinen jobbet med både tvätt och torkning. Ditt helkaklade badrum har en stilren hörndusch och en arbetsbänk ovanför kombimaskinen där du både kan vika kläder och ställa ett doftljus eller två.

Kök och vardagsrum

Vidare in i lägenheten når du ditt kök och vardagsrum som smälter ihop i en öppen planlösning. Här finns induktionshäll, bänkyta och diskmaskin, allt i klimatsmart design. Duka för middagen vid matbordet eller ta med dig tallriken till soffan. När vädret tillåter kan balkongen bli din egen uteservering.

Balkong

Din rymliga balkong når du via vardagsrummet. Söderläget gör att du kan räkna med många sköna stunder här under sommarhalvåret. Vill du ha större utrymme kan du alltid åka upp till takterrassen där du har en vacker utsikt över Uppsala.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet