Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Till Salu

Kapellgärdet Arena V

Enkelt, bekvämt och aktivt

Ägandeform:
Bostadsrätt
Pris:
1 640 000 -
5 495 000 kr
Antal rum:
1 - 5
Storlek:
32 - 114 m²
Inflytt från:
Hösten 2023
Visa hemmen

För dig som funderar på att köpa

Ett tryggt köp med Bonava

Bonava har byggt bostäder sen 30-talet och erfarenhet ger kunskap om vad ett bra hem är och hur ett tryggt köp går till. Vi och våra kunniga mäklare är med och stöttar dig hela vägen.

Energismart och hållbart

Svanenmärkt grannskap

Visningar

Välkommen på visning

Se visningar

Boka privat visning

Vill du boka en privat visning? Kontakta Mattias eller Jakob som är mäklare för grannskapet så hjälper de dig.
Kontakta oss
Beskrivning

Enkelt, bekvämt och aktivt

Hitta ditt nya hem i Kapellgärdet Arena V i Uppsala. Ta sista chansen till att bli en av grannarna i ett citynära och populärt grannskap. Här har du möjlighet att leva hållbart och ha nära till både sport och samvaro.

Välkommen att upptäcka det enkla livet i Kapellgärdet Arena V. Här uppför vi 35 bostadsrätter, i storlekarna 1–5 rum och kök. Du kommer hem till mer än vad som ryms inom fyra väggar. Grannarna delar på en social och aktiv innergård med grillplats, bekväma sittplatser, löparbana och utegym. Förutom det även en härlig takterrass samt bastu och relaxavdelning. Dessutom ligger grannskapet nära det mesta, såsom friluftsområden och Uppsalas citypuls.

Du kan bo hållbart

I Kapellgärdet Arena V bor du i ett Svanenmärkt grannskap vilket värnar om både miljön och plånboken. Till exempel har alla hemmen energisnåla lösningar som ger låga kostnader genom bra isolering, högkvalitativa vitvaror och effektiv värmeåtervinning. Dessutom ger Svanenmärkningen dig möjlighet att förhandla om grönt bolån som ger dig rabatt på boräntan.

Eftersom det ska vara enkelt att leva hållbart finns en ellådcykel- och elbilspool – perfekt när du vill transportera dig med gott samvete. Det finns även cykelmek för dig med egen cykel och garage under gården för dig med bil.

Ta chansen

Försäljningen av lägenheterna är i full gång. Välkommen att boka in dig på visning eller kontakta mäklarna Mattias eller Jakob för mer information.

Dokument
Bilder
Information om bolån
Området
 • Skolor och förskolor

  Här finns flera förskolor och skolor att välja mellan. Närmast är fristående Uppsala Montessori, en f-3 skola med montessoriinriktning. Kommunala Ringens förskola ligger även den inom gångavstånd. För de lite äldre barnen erbjuder Kvarngärdesskolan platser från förskola upp till nian. Det bästa har vi sparat till sist – i kvarteret planeras nämligen för en förskola i vår avslutande etapp. Ett perfekt tillfälle att lära känna fler grannar, och en fin möjlighet att hjälpas åt med hämtningar.

 • Ett socialt grannskap

  I Kapellgärdet Arena V är det lika enkelt att träna som att koppla av. På den gemensamma gården finns en lång, slingrande löparbana, utegym och gott om plats för yoga, stretching eller burpees. Efter ett skönt träningspass kan du välja att koppla av i grannskapets bastu och relaxavdelning – eller bjuda in till fest på takterrassen. Här finns allt du behöver för en lyckad kväll, med den vackra utsikten som hedersgäst.

 • Service i området

  I Kapellgärdet Arena V bor du nära det mesta. Det tar sju minuter att cykla till centralstationen och ännu närmare ligger Vaksala torg, med flera gym och träningsanläggningar, mataffärer, restauranger, caféer och Systembolaget. Och allteftersom att Kapellgärdet Arena växer kommer fler lokaler att öppna upp i området. Du som vill resa norr- eller söderut med tåg eller pendel når även Resecentrum på några.

 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare

Bostäder

Visningsbostad
Till salu
Reserverad
Bokad
Såld

Vi har inget som matchar din sökning. Prova att använda ett reglage i taget och låta de andra sökalternativen uppdateras innan du gör nästa val.

Solstudie

Se hur solen faller över fasaden mot norr.

Solstudie

Se hur solen faller över fasaden mot söder.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet