Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Till Salu

Kapellgärdet Arena V

Enkelt, bekvämt och aktivt

Ägandeform:
Bostadsrätt
Pris:
1 550 000 -
4 750 000 kr
Antal rum:
1 - 5
Storlek:
32 - 113 m²
Inflytt från:
Hösten 2023
Visa hemmen

Visningar

Välkommen på visning

Se visningar
Beskrivning

Enkelt, bekvämt och aktivt

Hitta ditt nya hem i Kapellgärdet Arena V i Uppsala. Ett nytt grannskap i ett redan populärt område, med bland annat takterrass, löparbana och relaxavdelning.

Välkommen att upptäcka det enkla livet i Kapellgärdet Arena V. Här bygger vi 35 Svanenmärkta bostadsrätter, med 1–5 rum och kök fördelat på 36–113 kvadratmeter. Hur vill du bo? Oavsett vilken lägenhet som passar dig kommer du hem till mer än vad som ryms inom fyra väggar. Här delar du och grannarna på en social och aktiv innergård med grillplats, bekväma sittplatser, löparbana och utegym. Dessutom ligger grannskapet nära det mesta, såsom friluftsområden och Uppsalas citypuls.

Vill du bli en av grannarna i Kapellgärdet Arena V

Anmäl intresse idag så håller vi dig uppdaterad med det senaste om hemmen.

Bilder
Området
 • Skolor och förskolor

  Här finns flera förskolor och skolor att välja mellan. Närmast är fristående Uppsala Montessori, en f-3 skola med montessoriinriktning. Kommunala Ringens förskola ligger även den inom gångavstånd. För de lite äldre barnen erbjuder Kvarngärdesskolan platser från förskola upp till nian. Det bästa har vi sparat till sist – i kvarteret planeras nämligen för en förskola i vår avslutande etapp. Ett perfekt tillfälle att lära känna fler grannar, och en fin möjlighet att hjälpas åt med hämtningar.

 • Ett socialt grannskap

  I Kapellgärdet Arena V är det lika enkelt att träna som att koppla av. På den gemensamma gården finns en lång, slingrande löparbana, utegym och gott om plats för yoga, stretching eller burpees. Efter ett skönt träningspass kan du välja att koppla av i grannskapets bastu och relaxavdelning – eller bjuda in till fest på takterrassen. Här finns allt du behöver för en lyckad kväll, med den vackra utsikten som hedersgäst.

 • Service i området

  I Kapellgärdet Arena V bor du nära det mesta. Det tar sju minuter att cykla till centralstationen och ännu närmare ligger Vaksala torg, med flera gym och träningsanläggningar, mataffärer, restauranger, caféer och Systembolaget. Och allteftersom att Kapellgärdet Arena växer kommer fler lokaler att öppna upp i området. Du som vill resa norr- eller söderut med tåg eller pendel når även Resecentrum på några.

 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare

Bostäder

Solstudie

Se hur solen faller över fasaden mot norr.

Solstudie

Se hur solen faller över fasaden mot söder.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet