Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproduktion Uppsala - Kapellgärdet Arena V
Klart att flytta in

Kapellgärdet Arena V

Enkelt, bekvämt och aktivt

Ägandeform:
Bostadsrätt
Pris:
1 595 000 -
2 150 000 kr
Antal rum:
1 - 2
Storlek:
32 - 55 m²
Inflytt från:
Inflyttningsklar

Inflyttningsklart

Flytta in direkt

Här i Kapellgärdet V finns flera inflyttningsklara hem. Boka en visning och flytta in direkt.

Våra hemma hos-reportage

Upptäck livet i det nya

Ränteskydd

Säkrad månadsavgift i relation till ränteläget under ett år.

Visningar

Välkommen på visning

Orgelgatan 4, 754 19 Uppsala

Se visningar

Boka privat visning

Vill du boka en privat visning? Kontakta Jakob som är mäklare för grannskapet så hjälper han dig.
Kontakta oss

Beskrivning

Enkelt, bekvämt och aktivt

Välkommen till ditt nya hem grannskapet Kapellgärdet Arena V med inflyttning till hösten. Ta sista chansen till att bli en av grannarna i ett citynära och populärt grannskap. Här delar grannarna på en fin takterrass, bastu och relax. Självklart finns även en övernattningslägenhet om du har vänner på besök.

Välkommen att upptäcka det enkla livet i Kapellgärdet Arena V. Här uppför vi 35 bostadsrätter, i storlekarna 1–5 rum och kök. Du kommer hem till mer än vad som ryms inom fyra väggar. Grannarna delar på en social och aktiv innergård med grillplats, bekväma sittplatser, löparbana och utegym. Dessutom ligger grannskapet nära det mesta, såsom friluftsområden och Uppsalas citypuls.

Du kan bo hållbart

I Kapellgärdet Arena V bor du i ett Svanenmärkt grannskap vilket värnar om både miljön och plånboken. Till exempel har alla hemmen energisnåla lösningar som ger låga kostnader genom bra isolering, högkvalitativa vitvaror och effektiv värmeåtervinning. Dessutom ger Svanenmärkningen dig möjlighet att förhandla om grönt bolån som ger dig rabatt på boräntan.

Eftersom det ska vara enkelt att leva hållbart finns en ellådcykel- och elbilspool – perfekt när du vill transportera dig med gott samvete. Det finns även cykelmek för dig med egen cykel och garage under gården för dig med bil.

Ta chansen

Försäljningen av lägenheterna är i full gång. Välkommen att boka in dig på visning eller kontakta mäklarna Mattias eller Jakob för mer information.

Grannskapets gemensamma ytor - så mycket värt

Den rymliga takterrassen - bra när ni är många

Bastu med relax - härligt efter en gråmulen dag att sätta sig i bastun

Övernattningslägenhet - perfekt när vänner kommer på besök

Bilpool och ellådcykelpool - nu behöver du inte längre egen bil

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Information om bolån

Området

 • Skolor och förskolor

  Här finns flera förskolor och skolor att välja mellan. Närmast är fristående Uppsala Montessori, en f-3 skola med montessoriinriktning. Kommunala Ringens förskola ligger även den inom gångavstånd. För de lite äldre barnen erbjuder Kvarngärdesskolan platser från förskola upp till nian. Det bästa har vi sparat till sist – i kvarteret planeras nämligen för en förskola i vår avslutande etapp. Ett perfekt tillfälle att lära känna fler grannar, och en fin möjlighet att hjälpas åt med hämtningar.

 • Ett socialt grannskap

  I Kapellgärdet Arena V är det lika enkelt att träna som att koppla av. På den gemensamma gården finns en lång, slingrande löparbana, utegym och gott om plats för yoga, stretching eller burpees. Efter ett skönt träningspass kan du välja att koppla av i grannskapets bastu och relaxavdelning – eller bjuda in till fest på takterrassen. Här finns allt du behöver för en lyckad kväll, med den vackra utsikten som hedersgäst.

 • Service i området

  I Kapellgärdet Arena V bor du nära det mesta. Det tar sju minuter att cykla till centralstationen och ännu närmare ligger Vaksala torg, med flera gym och träningsanläggningar, mataffärer, restauranger, caféer och Systembolaget. Och allteftersom att Kapellgärdet Arena växer kommer fler lokaler att öppna upp i området. Du som vill resa norr- eller söderut med tåg eller pendel når även Resecentrum på några.

 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare

Solstudie

Se hur solen faller över fasaden mot norr.

Solstudie

Se hur solen faller över fasaden mot söder.

Fakta om närområdet

10 min

från Centralstation på cykel

5 min

från Fyrishov på cykel

1 st

friluftsområde på gångavstånd

0 m

till gymmet