Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Slutsålt

Höjdhopparen i Kapellgärdet Arena

Höjdhopparen i Kapellgärdet Arena
Beskrivning

Drömmer du om ett aktivt cityläge?

Välkommen hem till Kapellgärdet Arena. Ett aktivt grannskap, bara en kort promenad från Uppsala centrums utbud av butiker, restauranger och nöjen.

I Kapellgärdet Arena får du mer än bara ett hem. Här kan du jobba upp flåset på innergårdens löparbana eller ta hissen upp till den gemensamma takterrassen och njuta av utsikten med grannar och vänner. Huset har också en praktisk övernattningslägenhet, perfekt om du har långväga gäster på besök.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Bostäder

Klicka för att se våra solstudier

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet