Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Familjevänlig fyra med uteplats åt väst

Här har du ett hem med familjen i fokus. Med två WC slipper ni trängas i ett badrum och med en rymlig uteplats finns rum för gemensamma middagar i eftermiddagssolen.

Med nära till skog och sjö samt ett grannskap som bjuder in till både avkoppling och aktiviteter finns något för både stora och små i Lav II. Hemmet erbjuder en bekväm vardag som underlättar för en aktiv livsstil – en livsstil  som passar dig, helt enkelt.

Hall 

Den avlånga hallen välkomnar dig med två garderober, ett städskåp och ett lättskött klinkergolv. Samtidigt leder den in dig till hemmets hjärta; köket och vardagsrummet. När klinkergolvet byts ut mot ett vackert parkettgolv tar det som håller hemmet samman vid.

Sovrum 1 

Direkt när du kommit in i hallen ligger hemmets minsta sovrum till höger. Här finns två garderober och utrymme för både säng och någon extramöbel.

WC 

Bredvid sovrummet ligger en liten WC. I detta rum ryms en WC och ett handfat. När det krisar är detta ett perfekt rum för familjen.

Kök och vardagsrum 

Äntligen framme i köket och vardagsrummets halvöppna planlösning. Här finns en rymlig köksbänk att förbereda middagen på tillsammans med familjen, en diskmaskin, ett skåp för förvaring samt kyl och frys. Utöver detta rymmer rummet både köksbord och myshörna där du kan placera en soffa med soffbord.

Badrum 

Intill köket ligger hemmets stora badrum. Här kan du göra din vardag lite bekvämare med tvättmaskin och torktumlare. Det bekväma rummet bredvid de två större sovrummen rymmer dessutom en hörndusch och en WC – perfekt att börja och avsluta dagen i.

Sovrum 2 

Hemmets näst största sovrum ligger vägg i vägg med badrummet. Här har du två garderober och gott om plats för säng och skrivbord. Självklart finns det också utrymme att göra något av sovrummen till ett hemmakontor eller ett gästrum. Kanske till och med ett hobbyrum för den aktiva eller kreativa?

Sovrum 3 

Mitt emot sovrum 2 ligger det stora sovrummet. Här finns fem garderober och mycket ljusinsläpp. Självklart ryms en stor säng och ett skrivbord samt nattduksbord. Inred som du själv vill för att få den perfekta nattsömnen i detta hem.

Uteplats 

Från vardagsrummet tar du dig ut till uteplatsen. I och med placeringen på bottenplan känns denna rymliga uteplats lite som din egen trädgård. Avsluta dagen med något gott på din egen baksida i eftermiddagssolen som gassar på uteplatsen. Här finns rum för familj, utemöbler och växtlighet.

Bilder

Området

 • 54 kvadrat och hemmaspa

  På gården i Lav finns möjlighet till lugn och ro i den gemensamma bastun med relaxavdelning och omklädningsrum. Här kan du njuta av egentid eller en stund tillsammans med grannar och vänner. Kom in och koppla av efter en dag på jobbet eller en aktiv dag utomhus – sommar som vinter. Genom bastuns stora fönster kan du blicka ut mot den vackra naturen som omringar grannskapet.

 • 4 rum och gemenskap

  På den stora träterrassen i grannskapet finns plats för cirka 20 grannar och vänner att samlas för en härlig stund tillsammans. Här kan ni ses för en gemensam grillkväll eller fira födelsedagar i området. Med utsikt mot naturen i söder kan du njuta både dag och kväll påde bekväma sittytorna. Vill du ha en stund för dig själv? Läs en avkopplande bok i hammocken på terrassen.

 • 81 kvadrat och aktiviteter

  Det gemensamma hobbyrummet hjälper dig att vara aktiv året om. På sommaren kan du meka med cykeln och sedan uppleva området på två hjul. På vintern kan du valla skidorna innan en tur i spåren. Kanske därefter avsluta dagen med lite avkoppling i bastun?

 • 4 rum och sandslott

  I Lav är det enkelt att hålla hela familjen i rörelse. För barnen i grannskapet finns det många möjligheter att leka av sig. Med fyra lekytor som rymmer kompisgunga, sandlåda och lekhus finns något för alla.

Fakta om närområdet

300 m

till Nydalasjön

1 st

äventyrslekpark på gångavstånd

2 st

skolor i området

5 km

från Umeå city