Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Rymlig tvåa med naturen runt hörnet

Njut av närheten till naturen från din lägenhet på bottenvåningen. Här får du en rymlig uteplats att anpassa till den gröna omgivningen och ett praktiskt hem att leva ett bekvämt liv i. Bilderna ovan illustrerar vår visningslägenhet.

Ge dig ut på en cykeltur i skogen runt knuten och kom hem till en avkopplande stund i grannskapets hammock,följt av grillkväll med vänner och avrundning i bastun. Här har du ett grannskap för både de aktiva och lugna stunderna och ett hem anpassat efter din vardag.

Hall

Hallen känns som ett eget litet rum med förvaringsmöjligheter och städskåp. När du kommer in i hallen med klinkergolv kan du med gott samvete släpa med dig smuts från dagens äventyr, då klinker är ett väldigt lättskött material.

Badrum

I direkt anslutning till hallen ligger badrummet med hörndusch, WC samt tvättmaskin och torktumlare. Här inne har du allt du kan tänka dig för en bekväm vardag.

Kök och vardagsrum

När du går till höger om hallen kommer du in till lägenhetens hjärta, köket och vardagsrummet. Här möts du av ett vackert parkettgolv som sätter en enhetlig känsla på resten av lägenheten. I den öppna planlösningen ryms kombinerad kyl och frys, köksbord och myshörna med soffa och soffbord.

Sovrum

Bredvid vardagsrummet och med utsikt mot uteplatsen hittar du ditt alldeles egna krypin, sovrummet. Här finns garderober och gott om plats för säng och soffbord samt någon annan personlig möbel.

Uteplats

Med en uteplats i österläge får du morgon- och förmiddagssol. Här kan du njuta av frukost utomhus och på dina sju kvadratmeter får du plats med både utemöbler och växtlighet. Kanske odlar du egna tomater undersommarmånaderna?

Bilder

Området

 • 54 kvadrat och hemmaspa

  På gården i Lav finns möjlighet till lugn och ro i den gemensamma bastun med relaxavdelning och omklädningsrum. Här kan du njuta av egentid eller en stund tillsammans med grannar och vänner. Kom in och koppla av efter en dag på jobbet eller en aktiv dag utomhus – sommar som vinter. Genom bastuns stora fönster kan du blicka ut mot den vackra naturen som omringar grannskapet.

 • 4 rum och gemenskap

  På den stora träterrassen i grannskapet finns plats för cirka 20 grannar och vänner att samlas för en härlig stund tillsammans. Här kan ni ses för en gemensam grillkväll eller fira födelsedagar i området. Med utsikt mot naturen i söder kan du njuta både dag och kväll påde bekväma sittytorna. Vill du ha en stund för dig själv? Läs en avkopplande bok i hammocken på terrassen.

 • 81 kvadrat och aktiviteter

  Det gemensamma hobbyrummet hjälper dig att vara aktiv året om. På sommaren kan du meka med cykeln och sedan uppleva området på två hjul. På vintern kan du valla skidorna innan en tur i spåren. Kanske därefter avsluta dagen med lite avkoppling i bastun?

 • 4 rum och sandslott

  I Lav är det enkelt att hålla hela familjen i rörelse. För barnen i grannskapet finns det många möjligheter att leka av sig. Med fyra lekytor som rymmer kompisgunga, sandlåda och lekhus finns något för alla.

Fakta om närområdet

300 m

till Nydalasjön

1 st

äventyrslekpark på gångavstånd

2 st

skolor i området

5 km

från Umeå city