Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Rymlig trea med mycket ljusinsläpp

Vill du ha utsikt i två väderstreck? Och lyxen att bo på bottenvåningen med naturen bara några steg utanför lägenheten? Då passar denna trea dig och din familj alldeles utmärkt.

Med en rymlig uteplats i österläge, alldeles intill den grönskande omgivningen, kan du njuta av ditt  morgonkaffe i lugn och ro. Passa på att fylla dagen med aktiviteter ute i naturen och kom hem till en stunds avkoppling i bastun. I Lav II kommer du att trivas både inne i och utanför dina 63 kvadrat.

Hall 

När du kliver in i lägenheten välkomnas du av ett klinkergolv som låter dig ta med både barnvagnen och de smutsiga skorna in. I den avskilda hallen finns garderob och städskåp för smidig förvaring.

Sovrum 1 

Det mindre sovrummet ligger direkt till höger om hallen och är perfekt för den mindre i familjen. Om det inte finns en extra familjemedlem kan detta rum enkelt användas som ett arbetsrum eller hobbyrum. Här finns två garderober och utrymme för din säng.

Badrum 

Hemmets badrum är stort och luftigt med både tvättmaskin och torktumlare på plats. Du gör lätt rent   klinkergolvet i rummet och kan även ge dig själv lite omvårdnad i hörnduschen.

Vardagsrum 

Den halvöppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet gör lägenheten både avskild och öppen, vilket ger en känsla av ett större hem. När du kommer in i det stora vardagsrummet finns gott om plats för alla dina favoritmöbler. Här kan du ha fredagsmys i soffan eller läsa en bra bok i fåtöljen på kvällen.

Sovrum 2 

Hemmets större sovrum ligger bredvid vardagsrummet och erbjuder både mer förvaring och fler kvadratmeter.  Här kan både du och din aktiva vardag ta paus och vila en stund.

Uteplats 

Med förmiddagssol kan du som morgonmänniska inte annat än njuta på denna uteplats. Här kan du fixa och dona på markplan med naturen bara några meter bort – som om du hade din egen trädgård.

Bilder
Området
 • 54 kvadrat och hemmaspa

  På gården i Lav finns möjlighet till lugn och ro i den gemensamma bastun med relaxavdelning och omklädningsrum. Här kan du njuta av egentid eller en stund tillsammans med grannar och vänner. Kom in och koppla av efter en dag på jobbet eller en aktiv dag utomhus – sommar som vinter. Genom bastuns stora fönster kan du blicka ut mot den vackra naturen som omringar grannskapet.

 • 4 rum och gemenskap

  På den stora träterrassen i grannskapet finns plats för cirka 20 grannar och vänner att samlas för en härlig stund tillsammans. Här kan ni ses för en gemensam grillkväll eller fira födelsedagar i området. Med utsikt mot naturen i söder kan du njuta både dag och kväll påde bekväma sittytorna. Vill du ha en stund för dig själv? Läs en avkopplande bok i hammocken på terrassen.

 • 81 kvadrat och aktiviteter

  Det gemensamma hobbyrummet hjälper dig att vara aktiv året om. På sommaren kan du meka med cykeln och sedan uppleva området på två hjul. På vintern kan du valla skidorna innan en tur i spåren. Kanske därefter avsluta dagen med lite avkoppling i bastun?

 • 4 rum och sandslott

  I Lav är det enkelt att hålla hela familjen i rörelse. För barnen i grannskapet finns det många möjligheter att leka av sig. Med fyra lekytor som rymmer kompisgunga, sandlåda och lekhus finns något för alla.

Fakta om närområdet

300 m
till Nydalasjön
1 st
äventyrslekpark på gångavstånd
2 st
skolor i området
5 km
från Umeå city