Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Välplanerad trea med balkong i öst

Med fönster mot både öst och väst får du mycket ljusinsläpp i nästan alla hemmets rum. Och balkongen riktar sig mot öst, vilket bjuder in till härliga och soliga morgonstunder ute i det fria.

Här bor du med vacker utsikt mot den närliggande naturen och egen ingång från innergårdens grönska och  brus. Det aktiva grannskapet erbjuder bjuder in till både grillkvällar med grannarna och avkopplande stunder i bastun. Och varför inte njuta av både gemenskap och ensamma morgonstunder på din egen balkong?

Hall 

I hallen möts du av ett svart klinkergolv som snabbt går över till ett ljust parkettgolv. Här finns två garderober samt yta att hänga av sig och andas ut efter en aktiv dag ute i naturen. Hallen är som ett eget litet rum med öppen ingång mot köket.

Sovrum 1 

Till höger om hallen ligger hemmets mindre sovrum. Här finns två garderober du kan förvara både kläder och hobbyprylar i. Det är ett praktiskt extrarum att antingen använda som sovrum, gästrum eller kontor.

Badrum 

I samma stuk som hallen har badrummet svart klinkergolv. Det har även vita väggar i kakel, vilket gör detta till ett väldigt lättskött rum. Här finns tvättmaskin och torktumlare samt WC och en praktisk hörndusch.

Kök 

Köket med sina öppna ytor och rum för ett stort köksbord blir en riktig samlingsplats i hemmet. Här finns   separat kylskåp och frys med plats för mycket mat till hela familjen.

Vardagsrum 

Vardagsrummet ligger i halvöppen anslutning till köket och är den perfekta platsen att runda av dagen på. Här finns gott om plats för soffa, soffbord och andra möbler som passar dig och ditt hem.

Sovrum 2 

Det stora sovrummet i hemmet ligger bredvid vardagsrummet och blickar ut mot balkongen. Här vaknar du skönt på dagen med morgonsolen som skiner in genom fönstret. Det finns gott om förvaring i de tre garderoberna intill ena väggen och självklart har du plats med en stor härlig säng på de 13 kvadratmeterna.

Balkong 

Till balkongen kommer du från vardagsrummet. Här har du tio kvadrat att förvandla till ditt smultronställe. Med morgonsol och vacker utsikt mot naturen kan du inte annat än njuta med en kopp kaffe i handen.

Bilder

Området

 • 54 kvadrat och hemmaspa

  På gården i Lav finns möjlighet till lugn och ro i den gemensamma bastun med relaxavdelning och omklädningsrum. Här kan du njuta av egentid eller en stund tillsammans med grannar och vänner. Kom in och koppla av efter en dag på jobbet eller en aktiv dag utomhus – sommar som vinter. Genom bastuns stora fönster kan du blicka ut mot den vackra naturen som omringar grannskapet.

 • 4 rum och gemenskap

  På den stora träterrassen i grannskapet finns plats för cirka 20 grannar och vänner att samlas för en härlig stund tillsammans. Här kan ni ses för en gemensam grillkväll eller fira födelsedagar i området. Med utsikt mot naturen i söder kan du njuta både dag och kväll påde bekväma sittytorna. Vill du ha en stund för dig själv? Läs en avkopplande bok i hammocken på terrassen.

 • 81 kvadrat och aktiviteter

  Det gemensamma hobbyrummet hjälper dig att vara aktiv året om. På sommaren kan du meka med cykeln och sedan uppleva området på två hjul. På vintern kan du valla skidorna innan en tur i spåren. Kanske därefter avsluta dagen med lite avkoppling i bastun?

 • 4 rum och sandslott

  I Lav är det enkelt att hålla hela familjen i rörelse. För barnen i grannskapet finns det många möjligheter att leka av sig. Med fyra lekytor som rymmer kompisgunga, sandlåda och lekhus finns något för alla.