Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Familjevänlig fyra med middag på balkongen

Grönskande omgivning, två WC och en balkong. Här är hemmet för stora och små, för hela familjen och för den aktiva livsstilen. Med detta hem får du allt du kan tänka dig för en bekväm vardag.

Gillar du ett balanserat liv med nära till friluftsaktiviteter, avkoppling och stadspuls? Här bor du med naturen som granne och centrala Umeå bara tio minuters bilfärd bort. Du kan äta middag på din balkong med kvällssolen på besök för att sen avrunda dagen i bastun på innergården.

Hall 

Direkt när du kliver in i hallen finns utrymme att ställa av smutsiga skor eller en barnvagn på det lättskötta klinkergolvet. Det övergår snabbt i ett vackert parkettgolv som sen är genomgående i nästan hela hemmet. Hallen är avlång med två garderober och ett städskåp på vänster sida och på höger sida ligger det första sovrummet och en WC.

Sovrum 1 

Det minsta sovrummet ligger precis vid entrén. Här får du två garderober och sju kvadrat att inreda som du vill. Kanske med en säng, kanske med ett kontorsbord?

WC 

Med en mindre WC direkt intill hallen finns rum för hela familjen att sköta sina morgon- och kvällsrutiner.

Kök och vardagsrum 

Fortsatt rakt fram från hallen ligger köket och vardagsrummet i en halvöppen planlösning. Här finns fönster i både syd och väst som välkomnar naturligt solljus in i det öppna rummet. Laga dina favoriträtter på den rymliga köksbänken, samla familjen runt middagsbordet och koppla av tillsammans i soffan på fredagskvällen.

Badrum 

Det större badrummet ligger precis intill vardagsrummet och de två större sovrummen – perfekt placerat för hela familjen. Här finns både tvättmaskin och torktumlare, en hörndusch och en WC. Allt som underlättar din vardag, helt enkelt.

Sovrum 2 

Sovrum 2 är något större än sovrum 1. Här får du också två garderober och gott om plats för säng och andra möbler som faller dig i smaken.

Sovrum 3

Med hela fem garderober i det större sovrummet finns det gott om plats för förvaring i hemmet. Här sover du vägg i vägg med sovrum 2 och har badrummet mitt emot. Det rymliga rummet ger dig möjlighet att inreda som du själv vill för en god natts sömn.

Balkong 

Med utsikt över den grönskande innergården och ingång från köket förlänger du den gemensamma känslan i både hemmet och grannskapet. Med ett läge i väst får du sol framåt eftermiddagen och inpå middagstid – perfekt när du vill samla familjen för en middag ute i det friska. Här har du tillräckligt med kvadrat att möblera och pynta som du vill.

Bilder

Området

 • 54 kvadrat och hemmaspa

  På gården i Lav finns möjlighet till lugn och ro i den gemensamma bastun med relaxavdelning och omklädningsrum. Här kan du njuta av egentid eller en stund tillsammans med grannar och vänner. Kom in och koppla av efter en dag på jobbet eller en aktiv dag utomhus – sommar som vinter. Genom bastuns stora fönster kan du blicka ut mot den vackra naturen som omringar grannskapet.

 • 4 rum och gemenskap

  På den stora träterrassen i grannskapet finns plats för cirka 20 grannar och vänner att samlas för en härlig stund tillsammans. Här kan ni ses för en gemensam grillkväll eller fira födelsedagar i området. Med utsikt mot naturen i söder kan du njuta både dag och kväll påde bekväma sittytorna. Vill du ha en stund för dig själv? Läs en avkopplande bok i hammocken på terrassen.

 • 81 kvadrat och aktiviteter

  Det gemensamma hobbyrummet hjälper dig att vara aktiv året om. På sommaren kan du meka med cykeln och sedan uppleva området på två hjul. På vintern kan du valla skidorna innan en tur i spåren. Kanske därefter avsluta dagen med lite avkoppling i bastun?

 • 4 rum och sandslott

  I Lav är det enkelt att hålla hela familjen i rörelse. För barnen i grannskapet finns det många möjligheter att leka av sig. Med fyra lekytor som rymmer kompisgunga, sandlåda och lekhus finns något för alla.

Fakta om närområdet

300 m

till Nydalasjön

1 st

äventyrslekpark på gångavstånd

2 st

skolor i området

5 km

från Umeå city