Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Familjevänlig trea med hörnläge

I denna stora hörnlägenhet har du fönster åt två väderstreck med solchanser både morgon och kväll. Balkongen bjuder in till härliga morgonstunder och blickar ut mot den grönskande omgivningen.

Här har du rum för både vardag och fritid. Med en vacker omgivning som bjuder in till friluftsliv, ett grannskap som bjuder in till gemenskap och ett hem som gör vardagen lite enklare har du allt du behöver. Välkommen till ett hem som passar dig.

Hall 

När du kliver in i den rymliga hallen blickar du in mot det öppna hemmet. Det lättskötta klinkergolvet och de två garderoberna tillsammans med städskåpet bjuder in till en aktiv vardag – både inne och ute.

Badrum 

Badrummet ligger till höger om hallen och underlättar vardagen ännu mer med både tvättmaskin och torktumlare – samt hörndusch och WC.

Kök och vardagsrum 

Rakt fram från hallen kommer du in till köket och vardagsrummet som hålls ihop av det vackra parkettgolvet. Den halvöppna planlösningen bjuder in till både avskildhet och sammanhållning. Samtidigt rymmer den både köksbord och soffhörna.

Sovrum 2 

I hemmets stora sovrum får du tre garderober. Och med de många kvadraterna får du plats med fler. Här ryms en stor säng och många goda nätters sömn.

Sovrum 1 

Det mindre sovrummet ligger bredvid matplatsen och kommer med två garderober. Här finns gott om plats för en säng – men kanske vill du hellre ha ett skrivbord och använda rummet som hemmakontor?

Balkong 

Från vardagsrummet kommer du ut på balkongen som har en vacker utsikt mot den kringliggande skogen. För dig som är morgonmänniska är detta den perfekta platsen att avnjuta morgonkaffet på med ett härligt läge mot öst.

Bilder
Området
 • 54 kvadrat och hemmaspa

  På gården i Lav finns möjlighet till lugn och ro i den gemensamma bastun med relaxavdelning och omklädningsrum. Här kan du njuta av egentid eller en stund tillsammans med grannar och vänner. Kom in och koppla av efter en dag på jobbet eller en aktiv dag utomhus – sommar som vinter. Genom bastuns stora fönster kan du blicka ut mot den vackra naturen som omringar grannskapet.

 • 4 rum och gemenskap

  På den stora träterrassen i grannskapet finns plats för cirka 20 grannar och vänner att samlas för en härlig stund tillsammans. Här kan ni ses för en gemensam grillkväll eller fira födelsedagar i området. Med utsikt mot naturen i söder kan du njuta både dag och kväll påde bekväma sittytorna. Vill du ha en stund för dig själv? Läs en avkopplande bok i hammocken på terrassen.

 • 81 kvadrat och aktiviteter

  Det gemensamma hobbyrummet hjälper dig att vara aktiv året om. På sommaren kan du meka med cykeln och sedan uppleva området på två hjul. På vintern kan du valla skidorna innan en tur i spåren. Kanske därefter avsluta dagen med lite avkoppling i bastun?

 • 4 rum och sandslott

  I Lav är det enkelt att hålla hela familjen i rörelse. För barnen i grannskapet finns det många möjligheter att leka av sig. Med fyra lekytor som rymmer kompisgunga, sandlåda och lekhus finns något för alla.

Fakta om närområdet

300 m
till Nydalasjön
1 st
äventyrslekpark på gångavstånd
2 st
skolor i området
5 km
från Umeå city