Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Rymlig tvåa med balkong och kvällssol

Vill du komma hem till öppna ytor och balkong med kvällssol? Då är dessa 54 kvadrat perfekt för dig. Här bor du nära naturen med gott om plats för den lilla familjen eller dig själv i hemmet.

Blicka ut över skogen från balkongen och ta vara på den friska omgivningen i det inbjudande grannskapet. Här finns utrymme för dig och dina aktiviteter – oavsett om du föredrar att njuta i grannskapets hammock eller om du hellre ger dig ut på cykelturer i skogen. Här finns rum för dig, helt enkelt.

Hall 

Hallen är det rum som välkomnar dig in i lägenheten. Det som skiljer hallen åt är klinkergolvet som går i samma stuk som badrummet. Det är lättskött och låter dig komma in med smutsiga skor och barnvagnar utan att vara svårstädat. När resten av hemmet tar vid övergår klinkerplattorna till en vacker parkett.

Badrum 

Badrummet har klinkergolv och kakelväggar. Det är dessutom här du kan göra rent både dig själv och ditt liv  med dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Perfekt när du vill tvätta och bestämma själv över din egen tid.

Kök och vardagsrum 

Där den vackra parketten börjar ligger en garderob med förvaringsmöjligheter, precis innan öppningen till hemmets hjärta; köket och vardagsrummet. Den öppna planlösningen gör rummet till en välkomnande plats med rum för både middagar med vännerna och myskvällar på soffan.

Sovrum 

Det stora sovrummet ligger i direkt anslutning till vardagsrummet och rymmer garderober och har tillräckligt stora ytor för säng och skrivbord. Här finns dessutom gott om plats att ställa in din favoritmöbel.

Balkong 

Drick en kopp te med kvällssolen mot ansiktet eller njut bara av att andas in frisk luft från din egen balkong. Här har du åtta rymliga kvadrat att göra till din egen lilla naturgömma.

Bilder

Området

 • 54 kvadrat och hemmaspa

  På gården i Lav finns möjlighet till lugn och ro i den gemensamma bastun med relaxavdelning och omklädningsrum. Här kan du njuta av egentid eller en stund tillsammans med grannar och vänner. Kom in och koppla av efter en dag på jobbet eller en aktiv dag utomhus – sommar som vinter. Genom bastuns stora fönster kan du blicka ut mot den vackra naturen som omringar grannskapet.

 • 4 rum och gemenskap

  På den stora träterrassen i grannskapet finns plats för cirka 20 grannar och vänner att samlas för en härlig stund tillsammans. Här kan ni ses för en gemensam grillkväll eller fira födelsedagar i området. Med utsikt mot naturen i söder kan du njuta både dag och kväll påde bekväma sittytorna. Vill du ha en stund för dig själv? Läs en avkopplande bok i hammocken på terrassen.

 • 81 kvadrat och aktiviteter

  Det gemensamma hobbyrummet hjälper dig att vara aktiv året om. På sommaren kan du meka med cykeln och sedan uppleva området på två hjul. På vintern kan du valla skidorna innan en tur i spåren. Kanske därefter avsluta dagen med lite avkoppling i bastun?

 • 4 rum och sandslott

  I Lav är det enkelt att hålla hela familjen i rörelse. För barnen i grannskapet finns det många möjligheter att leka av sig. Med fyra lekytor som rymmer kompisgunga, sandlåda och lekhus finns något för alla.

Fakta om närområdet

300 m

till Nydalasjön

1 st

äventyrslekpark på gångavstånd

2 st

skolor i området

5 km

från Umeå city