Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Välplanerad fyra med rymlig balkong

I denna familjevänliga lägenhet får du fönster åt både norr och söder. Här finns gott om förvaring, stora sociala ytor och en härlig balkong i söderläge.

I Lav II bor du med naturen som granne, vilket bjuder in till både rofyllda och fartfyllda äventyr. Även grannskapet har något för både stora och små med en stor terrass, hobbyrum, bastu och grillplats. Här finns något för hela familjen – och lite till.

Hall 

Hemmets stora hall möter dig efter dina utomhusbesök. Med det lättskötta klinkergolvet kan du obekymrat ta med dig naturen in.

Badrum 

Till höger om hallen ligger badrummet. Med WC, hörndusch samt tvättmaskin och torktumlare finns det rum att sköta om både dig själv och din vardag.

Sovrum 3 

Mitt emot badrummet ligger hemmets mindre sovrum. På sju kvadrat får du två garderober, fönster i söderläge och rum för både säng och nattduksbord.

Kök och vardagsrum 

När du fortsätter rakt fram från hallen kommer du till hemmets hjärta; köket och vardagsrummet. Här finns plats för matbord och soffhörna och är hela familjens samlingsplats. Den halvöppna planlösningen både håller samman hemmet och skiljer hemmets olika syften åt.

Sovrum 1 

Bredvid vardagsrummet ligger hemmets större sovrum. Till vänster ligger det avlånga rummet med tre garderober. Här finns gott om plats för säng och skrivbord. Om du ännu inte utökat din familj kan något av sovrummen enkelt förvandlas till ett hobbyrum, hemmakontor eller gästrum.

Sovrum 2 

På andra sidan vardagsrummet ligger det andra stora sovrummet. Härifrån kommer du till hemmets klädkammare och det rymliga sovrummet ger dig utrymme för en dubbelsäng och skrivbord.

Klädkammare 

I direkt anslutning till sovrum 2 ligger klädkammaren – den perfekta platsen att organisera finkläderna eller förvara din hobbyutrustning i.

Balkong

Från köket tar du dig till den rymliga balkongen med utsikt över den grönskande innergården. Med ett lyxigt söderläge får du solchanser mitt på dagen – perfekt för de lata söndagarna. Här får du plats med utemöbler, krukor och annat som gör din balkong till din favoritplats.

Bilder

Området

 • 54 kvadrat och hemmaspa

  På gården i Lav finns möjlighet till lugn och ro i den gemensamma bastun med relaxavdelning och omklädningsrum. Här kan du njuta av egentid eller en stund tillsammans med grannar och vänner. Kom in och koppla av efter en dag på jobbet eller en aktiv dag utomhus – sommar som vinter. Genom bastuns stora fönster kan du blicka ut mot den vackra naturen som omringar grannskapet.

 • 4 rum och gemenskap

  På den stora träterrassen i grannskapet finns plats för cirka 20 grannar och vänner att samlas för en härlig stund tillsammans. Här kan ni ses för en gemensam grillkväll eller fira födelsedagar i området. Med utsikt mot naturen i söder kan du njuta både dag och kväll påde bekväma sittytorna. Vill du ha en stund för dig själv? Läs en avkopplande bok i hammocken på terrassen.

 • 81 kvadrat och aktiviteter

  Det gemensamma hobbyrummet hjälper dig att vara aktiv året om. På sommaren kan du meka med cykeln och sedan uppleva området på två hjul. På vintern kan du valla skidorna innan en tur i spåren. Kanske därefter avsluta dagen med lite avkoppling i bastun?

 • 4 rum och sandslott

  I Lav är det enkelt att hålla hela familjen i rörelse. För barnen i grannskapet finns det många möjligheter att leka av sig. Med fyra lekytor som rymmer kompisgunga, sandlåda och lekhus finns något för alla.