Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

2-1102, 2 Rum, 54 m²

Beskrivning

Stor tvåa med kvällssol och öppen planlösning

I denna välplanerade tvåa finns gott om utrymme för både den lilla familjen och för dig som vill bo själv. Njut av öppna ytor och kvällssol som smyger sig in i lägenheten under sommarmånaderna.

Här får du det bästa av två världar med småstadskänslan från husets stadsmässiga karaktär och den vackra  skogen som fönsterna vetter mot. Det grönskande grannskapet öppnar upp för härliga grillkvällar på den gemensamma terrassen och avkopplande stunder i bastun. Här kan du njuta både inne i och utanför dina 54  kvadrat.

Hall

När du stiger in i lägenheten möts du av ett lättskött och modernt klinkergolv som välkomnar dig in i hemmet. Det bryts snabbt av till ett vackert parkettgolv som sedan leder in mot köket och vardagsrummet. I hallen finns även en garderob och en hatthylla att hänga av sig på.

Badrum

Till höger om hallen ligger badrummet – platsen du börjar och avslutar dagen på. Här ryms både tvättmaskin och torktumlare tillsammans med WC och hörndusch.

Kök och vardagsrum 

Fortsätter du in från hallen ligger kök, matplats och vardagsrum tillsammans på en stor, öppen yta. Här  spenderar du kanske den största delen av din tid och därför finns både många kvadratmeter och stora fönster för ljusinsläpp. Här ryms ett praktiskt kök, ett större matbord och en myshörna med plats för soffa och  soffbord.

Sovrum 

Från vardagsrummet kliver du in i det stora sovrummet på hela 13 kvadrat. Här har du flera garderober längs ena väggen samt ett praktiskt städskåp. Här får du plats med både dubbelsäng och skrivbord. Gör sovrummet till ditt mysiga krypin.

Bilder
Området
 • 54 kvadrat och hemmaspa

  På gården i Lav finns möjlighet till lugn och ro i den gemensamma bastun med relaxavdelning och omklädningsrum. Här kan du njuta av egentid eller en stund tillsammans med grannar och vänner. Kom in och koppla av efter en dag på jobbet eller en aktiv dag utomhus – sommar som vinter. Genom bastuns stora fönster kan du blicka ut mot den vackra naturen som omringar grannskapet.

 • 4 rum och gemenskap

  På den stora träterrassen i grannskapet finns plats för cirka 20 grannar och vänner att samlas för en härlig stund tillsammans. Här kan ni ses för en gemensam grillkväll eller fira födelsedagar i området. Med utsikt mot naturen i söder kan du njuta både dag och kväll påde bekväma sittytorna. Vill du ha en stund för dig själv? Läs en avkopplande bok i hammocken på terrassen.

 • 81 kvadrat och aktiviteter

  Det gemensamma hobbyrummet hjälper dig att vara aktiv året om. På sommaren kan du meka med cykeln och sedan uppleva området på två hjul. På vintern kan du valla skidorna innan en tur i spåren. Kanske därefter avsluta dagen med lite avkoppling i bastun?

 • 4 rum och sandslott

  I Lav är det enkelt att hålla hela familjen i rörelse. För barnen i grannskapet finns det många möjligheter att leka av sig. Med fyra lekytor som rymmer kompisgunga, sandlåda och lekhus finns något för alla.

Fakta om närområdet

300 m
till Nydalasjön
1 st
äventyrslekpark på gångavstånd
2 st
skolor i området
5 km
från Umeå city