Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Rymlig fyra med uteplats i söderläge

Med mycket förvaringsmöjligheter, stora gemensamma ytor och sovrum i avskilda delar av hemmet är detta den perfekta fyran för familjen. Här kan ni spendera tid tillsammans – både inne och ute.

Med en lägenhet på bottenvåningen smälter ditt hem in fint med det gröna och lummiga grannskapet. Den rymliga uteplatsen blickar ut mot innergården och öppnar upp för en social tillvaro. Grannskapet bjuder även in till gemensamma grillkvällar och avkoppling i bastun.

Hall 

Den stora hallen är perfekt att komma hem till efter aktiva dagar. Det lättskötta klinkergolvet låter dig komma in med smutsiga skor och barnvagnar medan garderoben tar hand om dina ytterkläder.

Badrum 

Klinkergolvet fortsätter in i badrummet som ligger direkt till höger om entrén. Här är hela familjens plats som underlättar vardagen. Med tvättmaskin, torktumlare, WC och dusch finns det mesta du kan behöva.

Sovrum 3 

Till vänster om hallen ligger hemmets första sovrum. Här får du två garderober och fönster mot uteplatsen. Det finns gott om plats för säng och sängbord, men kanske vill du hellre använda detta rum som hobbyrum eller hemmakontor?

Kök och vardagsrum 

Rakt fram från hallen tar köket och vardagsrummet vid i en halvöppen planlösning. Det vackra parkettgolvet markerar det moderna och enhetliga i hemmet. I köket finns gott om ytor för hela familjen att laga mat på. Ett stort köksbord får plats bredvid köket och på andra sidan ryms en myshörna med soffa och soffbord.

Sovrum 1 

Det avlånga sovrummet ligger intill vardagsrummet på vänster sida. Här får du tre garderober och gott om plats för säng och skrivbord.

Sovrum 2 

Till höger om vardagsrummet ligger det rymliga sovrummet med direkt ingång till klädkammaren. Här vaknar du harmoniskt till morgonsol med fönster som vetter mot norr.

Klädkammare 

I anslutning till sovrum 2 ligger hemmets praktiska klädkammare. Perfekt att bevara vinterjackor eller fina skjortor och skor i.

Uteplats 

Här har du hela tolv utomhuskvadrat att göra vad du vill med. Odla egna grönsaker, pynta med lampor och ställ ut dina utemöbler. Här får du härligt solljus under en stor del av dagen.

Bilder
Området
 • 54 kvadrat och hemmaspa

  På gården i Lav finns möjlighet till lugn och ro i den gemensamma bastun med relaxavdelning och omklädningsrum. Här kan du njuta av egentid eller en stund tillsammans med grannar och vänner. Kom in och koppla av efter en dag på jobbet eller en aktiv dag utomhus – sommar som vinter. Genom bastuns stora fönster kan du blicka ut mot den vackra naturen som omringar grannskapet.

 • 4 rum och gemenskap

  På den stora träterrassen i grannskapet finns plats för cirka 20 grannar och vänner att samlas för en härlig stund tillsammans. Här kan ni ses för en gemensam grillkväll eller fira födelsedagar i området. Med utsikt mot naturen i söder kan du njuta både dag och kväll påde bekväma sittytorna. Vill du ha en stund för dig själv? Läs en avkopplande bok i hammocken på terrassen.

 • 81 kvadrat och aktiviteter

  Det gemensamma hobbyrummet hjälper dig att vara aktiv året om. På sommaren kan du meka med cykeln och sedan uppleva området på två hjul. På vintern kan du valla skidorna innan en tur i spåren. Kanske därefter avsluta dagen med lite avkoppling i bastun?

 • 4 rum och sandslott

  I Lav är det enkelt att hålla hela familjen i rörelse. För barnen i grannskapet finns det många möjligheter att leka av sig. Med fyra lekytor som rymmer kompisgunga, sandlåda och lekhus finns något för alla.

Fakta om närområdet

300 m
till Nydalasjön
1 st
äventyrslekpark på gångavstånd
2 st
skolor i området
5 km
från Umeå city