Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Fyra på bottenvåning med förmiddagssol

Här bor du i en öppen lägenhet med uteplats åt öst, vilket ger dig härliga förmiddagsstunder ute i det fria. Du har ett fint läge på bottenplan med utsikt mot den kringliggande skogen.

Efter en aktiv dag ute i skogen kan hela familjen samlas för en stund i grannskapets bastu innan det är dags att avsluta dagen tillsammans hemma för en mysig middag. Här finns tre avskilda sovrum och en stor halvöppen planlösning med kök och vardagsrum.

Hall 

Med ett lättskött klinkergolv, två garderober och ett städskåp välkomnas du in i hallen. Detta är det perfekta  rummet att komma in i efter en dag ute i naturen samt det perfekta rummet att komma in i för dig med barnvagn.

Badrum 

Hemmets badrum ligger till höger om hallen och är utrustat med det mesta som kan underlätta din vardag. Med både tvättmaskin och torktumlare kan du enkelt sköta tvätten när och hur du vill.

Kök och vardagsrum 

Fortsatt rakt fram från hallen ligger köket och vardagsrummet i halvöppen planlösning. Här har du en rymlig arbetsbänk, fristående kyl och frys, rum för matbord och gott om plats för en myshörna med soffa och soffbord.

Sovrum 1 

Bredvid matplatsen ligger hemmets näst största sovrum. Här finns fem garderober och gott om plats för både säng och skrivbord.

Sovrum 2 

Hemmets minsta sovrum ligger vägg i vägg med sovrum 1. Här får du två garderober att förvara dina kläder i. Kanske passar detta rum bättre som hemmakontor eller gästrum?

Sovrum 3 

Det större sovrummet ligger intill vardagsrummet och erbjuder tre garderober. Här ryms en stor säng och någon annan möbel som passar dina mer avkopplande stunder.

Uteplats 

Till uteplatsen kommer du från vardagsrummet. Läget i öst bjuder in till förmiddagssol och de rymliga kvadraterna gör plats för både utemöbler och hemodlade växter. Gör detta till din favoritplats att läsa en god  bok och dricka morgonkaffet på.

Bilder

Området

 • 54 kvadrat och hemmaspa

  På gården i Lav finns möjlighet till lugn och ro i den gemensamma bastun med relaxavdelning och omklädningsrum. Här kan du njuta av egentid eller en stund tillsammans med grannar och vänner. Kom in och koppla av efter en dag på jobbet eller en aktiv dag utomhus – sommar som vinter. Genom bastuns stora fönster kan du blicka ut mot den vackra naturen som omringar grannskapet.

 • 4 rum och gemenskap

  På den stora träterrassen i grannskapet finns plats för cirka 20 grannar och vänner att samlas för en härlig stund tillsammans. Här kan ni ses för en gemensam grillkväll eller fira födelsedagar i området. Med utsikt mot naturen i söder kan du njuta både dag och kväll påde bekväma sittytorna. Vill du ha en stund för dig själv? Läs en avkopplande bok i hammocken på terrassen.

 • 81 kvadrat och aktiviteter

  Det gemensamma hobbyrummet hjälper dig att vara aktiv året om. På sommaren kan du meka med cykeln och sedan uppleva området på två hjul. På vintern kan du valla skidorna innan en tur i spåren. Kanske därefter avsluta dagen med lite avkoppling i bastun?

 • 4 rum och sandslott

  I Lav är det enkelt att hålla hela familjen i rörelse. För barnen i grannskapet finns det många möjligheter att leka av sig. Med fyra lekytor som rymmer kompisgunga, sandlåda och lekhus finns något för alla.

Fakta om närområdet

300 m

till Nydalasjön

1 st

äventyrslekpark på gångavstånd

2 st

skolor i området

5 km

från Umeå city