Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Familjevänlig trea med rymlig balkong

Med sovrum i varsin ände av hemmet, stor öppen planlösning och en härlig balkong att vistas på är denna lägenhet perfekt för den lilla familjen. Här finns rum för både egentid och gemensamma myskvällar

Med nära till skog och sjö kan du hålla dig och familjen sysselsatta en hel dag. Framåt kvällen kan ni komma hem till den grönskande innergården och liva upp stämningen med grillkväll och bastubad tillsammans med grannarna. Här väljer du själv om du vill njuta av lugnet eller aktiviteterna.

Hall 

När du kliver in efter en händelserik dag ute i naturen är det skönt att komma hem till en hall med ett lättskött klinkergolv och en garderob för ytterkläderna – och det är precis vad den här hallen erbjuder.

Badrum

Det är skönt att kliva in i hemmets badrum. Här fortsätter det lättskötta klinkergolvet tillsammans med kakelväggar. Det finns en WC och hörndusch samt separat tvättmaskin och torktumlare för en fortsatt bekväm vardag.

Kök och vardagsrum 

Rakt fram från hallen ligger vardagsrummet och köket tillsammans i en öppen planlösning. Det stora rummet har många öppna ytor och plats för både matbord och soffhörna för de gemensamma stunderna. Här är hela familjens gemensamma yta.

Sovrum 1 

I det mindre sovrummet, som ligger intill vardagsrummet, ryms en säng och någon annan möbel. I övrigt finns två garderober och ett städskåp. Här är den perfekta platsen för familjens minsting – eller kanske en plats för gäster eller hemmajobb?

Sovrum 2 

Det stora sovrummet är på hela 15 kvadrat och kommer med fem garderober för årets alla plagg och prylar. Här kan du få in allt som ger dig en lugn stund – kanske en stor säng och ett stort skrivbord?

Balkong 

En balkong är vad som kan sätta pricken över i:et i ett hem. Denna rymliga balkong är perfekt för utemöblerna och kanske en och annan kruka att odla dina egna tomater i. Det är din plats att göra vad du vill på.

Bilder

Området

 • 54 kvadrat och hemmaspa

  På gården i Lav finns möjlighet till lugn och ro i den gemensamma bastun med relaxavdelning och omklädningsrum. Här kan du njuta av egentid eller en stund tillsammans med grannar och vänner. Kom in och koppla av efter en dag på jobbet eller en aktiv dag utomhus – sommar som vinter. Genom bastuns stora fönster kan du blicka ut mot den vackra naturen som omringar grannskapet.

 • 4 rum och gemenskap

  På den stora träterrassen i grannskapet finns plats för cirka 20 grannar och vänner att samlas för en härlig stund tillsammans. Här kan ni ses för en gemensam grillkväll eller fira födelsedagar i området. Med utsikt mot naturen i söder kan du njuta både dag och kväll påde bekväma sittytorna. Vill du ha en stund för dig själv? Läs en avkopplande bok i hammocken på terrassen.

 • 81 kvadrat och aktiviteter

  Det gemensamma hobbyrummet hjälper dig att vara aktiv året om. På sommaren kan du meka med cykeln och sedan uppleva området på två hjul. På vintern kan du valla skidorna innan en tur i spåren. Kanske därefter avsluta dagen med lite avkoppling i bastun?

 • 4 rum och sandslott

  I Lav är det enkelt att hålla hela familjen i rörelse. För barnen i grannskapet finns det många möjligheter att leka av sig. Med fyra lekytor som rymmer kompisgunga, sandlåda och lekhus finns något för alla.