Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Öppen tvåa med balkong i söderläge

Låt dig inspireras av de gröna omgivningarna i Lav II och gör din rymliga balkong till din egen lilla trädgård. Den kvadratsmarta tvåan förbereder dig för ett aktivt liv mitt i en lugnande oas.

Låt dina 45 kvadrat vara för de lugnare stunderna tillsammans med grannskapets avkopplande bastu. När du kommer ut till närområdet möts du av en aktiv omgivning med både skog och sjö. Och på gården hittar du det gemensamma hobbyrummet där du kan meka med cykeln och valla skidorna. Här trivs du både ute och inne –sommar som vinter.

Hall

Det första du möts av i din nya lägenhet är en hatthylla samt ett modernt klinkergolv som bryts av när du går vidare in mot köket och vardagsrummet. Det lättskötta golvet är perfekt för de aktiva dagarna som släpar med grus och lera från naturaktiviteterna in i hemmet.

Sovrum

Från hallen tar du dig enkelt in till sovrummet som erbjuder mycket förvaring i form av garderober och städskåp längs ena väggen. Resten av rummet är tillräckligt stort för en större säng och ett nattduksbord.

Badrum

Badrummet ligger till vänster om hallen och gör din vardag lite enklare med kombimaskin, WC och hörndusch. Även här är golvet i klinker och väggen i kakel, vilket gör badrummet till en lättstädad plats.

Kök och vardagsrum

Det rymliga köket och vardagsrummet tar vid direkt efter hallen och utgör det största rummet i hemmet med den öppna planlösningen. Här ryms energisnåla vitvaror, köksbord och myshörna med soffa och soffbord. Det är här både vänner och familj kan samlas för en stund tillsammans.

Balkong

Balkongen är på hela 9 kvadratmeter och har sin öppning direkt från vardagsrummet. Här kan du både släppa in frisk luft och släppa ut dig själv i det fria. Kanske är det din favoritplats under sommarmånaderna med det soliga söderläget?

Bilder

Området

 • 54 kvadrat och hemmaspa

  På gården i Lav finns möjlighet till lugn och ro i den gemensamma bastun med relaxavdelning och omklädningsrum. Här kan du njuta av egentid eller en stund tillsammans med grannar och vänner. Kom in och koppla av efter en dag på jobbet eller en aktiv dag utomhus – sommar som vinter. Genom bastuns stora fönster kan du blicka ut mot den vackra naturen som omringar grannskapet.

 • 4 rum och gemenskap

  På den stora träterrassen i grannskapet finns plats för cirka 20 grannar och vänner att samlas för en härlig stund tillsammans. Här kan ni ses för en gemensam grillkväll eller fira födelsedagar i området. Med utsikt mot naturen i söder kan du njuta både dag och kväll påde bekväma sittytorna. Vill du ha en stund för dig själv? Läs en avkopplande bok i hammocken på terrassen.

 • 81 kvadrat och aktiviteter

  Det gemensamma hobbyrummet hjälper dig att vara aktiv året om. På sommaren kan du meka med cykeln och sedan uppleva området på två hjul. På vintern kan du valla skidorna innan en tur i spåren. Kanske därefter avsluta dagen med lite avkoppling i bastun?

 • 4 rum och sandslott

  I Lav är det enkelt att hålla hela familjen i rörelse. För barnen i grannskapet finns det många möjligheter att leka av sig. Med fyra lekytor som rymmer kompisgunga, sandlåda och lekhus finns något för alla.

Fakta om närområdet

300 m

till Nydalasjön

1 st

äventyrslekpark på gångavstånd

2 st

skolor i området

5 km

från Umeå city