Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Öppen trea med mycket ljusinsläpp

Med fönster i norr, syd och väst sipprar det naturliga ljuset in vid olika tillfällen under dagen. Och ännu närmare naturen kommer du från den rymliga balkongen på hela 12 kvadrat.

Låt hemmet vara din plats för lugn och ro, medan den kringliggande naturen blir platsen för aktiviteter. Här bor du tillräckligt stort för den lilla familjen och får ta del av ett grannskap som bjuder in till både umgänge och egentid.

Hall 

När du kliver in i lägenheten möts du av ett halvöppet rum med garderob och klinkergolv. Här kan du ställa barnvagnen eller hänga av dina friluftskläder efter en dag i skogen.

Sovrum 2 

Direkt till vänster om hallen ligger det mindre sovrummet. Här kan minstingen i familjen sova, du kan ha det som ett gästrum eller varför inte göra det till ett hemmakontor? Med två garderober och rum för både skrivbord och säng kan du förvandla detta till precis det rum som passar dig.

Badrum 

Till höger om hallen ligger badrummet. Här finns hörndusch, WC samt separat tvättmaskin och torktumlare. Med allt som gör livet lite enklare och mycket bekvämare är det här den perfekta platsen att både börja och avsluta dagen på.

Kök och vardagsrum 

Fortsätter du rakt fram från hallen kliver du in i det stora och öppna rummet i hemmet; köket och vardagsrummet förenat i öppen planlösning. Här finns många fönster för härligt ljusinsläpp, en lång köksbänk samt separat kyl och frys. Resten av rummet är tillräckligt stort för ett köksbord och en myshörna med soffa och TV-bänk.

Sovrum 1 

Från köket kommer du in i det större sovrummet. Här är ditt mysiga krypin som bjuder på hela fjorton kvadrat, fem garderober och ett städskåp

Balkong 

Balkongen nås via vardagsrummet och köket. Här har du tolv kvadrat att pyssla om. Det finns gott om plats för utemöbler, myshörna och kanske en och annan växt eller grönsak att odla. Njut av den friska luften på ditt sätt.

Bilder

Området

 • 54 kvadrat och hemmaspa

  På gården i Lav finns möjlighet till lugn och ro i den gemensamma bastun med relaxavdelning och omklädningsrum. Här kan du njuta av egentid eller en stund tillsammans med grannar och vänner. Kom in och koppla av efter en dag på jobbet eller en aktiv dag utomhus – sommar som vinter. Genom bastuns stora fönster kan du blicka ut mot den vackra naturen som omringar grannskapet.

 • 4 rum och gemenskap

  På den stora träterrassen i grannskapet finns plats för cirka 20 grannar och vänner att samlas för en härlig stund tillsammans. Här kan ni ses för en gemensam grillkväll eller fira födelsedagar i området. Med utsikt mot naturen i söder kan du njuta både dag och kväll påde bekväma sittytorna. Vill du ha en stund för dig själv? Läs en avkopplande bok i hammocken på terrassen.

 • 81 kvadrat och aktiviteter

  Det gemensamma hobbyrummet hjälper dig att vara aktiv året om. På sommaren kan du meka med cykeln och sedan uppleva området på två hjul. På vintern kan du valla skidorna innan en tur i spåren. Kanske därefter avsluta dagen med lite avkoppling i bastun?

 • 4 rum och sandslott

  I Lav är det enkelt att hålla hela familjen i rörelse. För barnen i grannskapet finns det många möjligheter att leka av sig. Med fyra lekytor som rymmer kompisgunga, sandlåda och lekhus finns något för alla.