Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Mysig trea med grönskande omgivning

I detta hem kan du verkligen känna dig hemma och koppla av – ensam eller med familjen. Därför är de två sovrummen placerade avskilt, samtidigt som de gemensamma ytorna är öppna och inbjudande.

Ta en uppfriskande morgonpromenad i skogen och kom hem till den stora träterrassen där hammocken väntar. Njut sen av grillkväll och bastu tillsammans med grannarna innan du går till ditt eget krypin på 67 kvadrat. Här får den lilla familjen plats med den händelserika vardagen.

Hall 

Hallen välkomnar dig med ett lättskött klinkergolv och en garderob att förvara dina ytterkläder i.

Badrum 

Precis bredvid hallen ligger hemmets badrum. Här är den perfekta platsen att sköta om både dig och ditt liv på med dusch och WC samt torktumlare och tvättmaskin.

Kök och vardagsrum 

Fortsätter du rakt fram från hallen kommer du in i hemmets stora hjärta; köket och vardagsrummet. Den här öppna planlösningen bjuder in till både vardag och fest med sina 29 kvadrat. Här finns en rymlig köksbänk, fristående kyl och frys samt gott om plats för både matbord och myshörna med soffa och soffbord.

Sovrum 1 

I anslutning till vardagsrumsdelen ligger det mindre sovrummet. Här finns ett städskåp, två garderober och plats för mer. Möblera med din sköna säng och annat som du behöver när du vill ha en lugn stund för dig själv.

Sovrum 2 

I det större sovrummet, som ligger bredvid köket, pryder fem garderober ena väggen. Här finns gott om plats för en stor säng, skrivbord och andra möbler som passar i just ditt sovrum.

Bilder
Området
 • 54 kvadrat och hemmaspa

  På gården i Lav finns möjlighet till lugn och ro i den gemensamma bastun med relaxavdelning och omklädningsrum. Här kan du njuta av egentid eller en stund tillsammans med grannar och vänner. Kom in och koppla av efter en dag på jobbet eller en aktiv dag utomhus – sommar som vinter. Genom bastuns stora fönster kan du blicka ut mot den vackra naturen som omringar grannskapet.

 • 4 rum och gemenskap

  På den stora träterrassen i grannskapet finns plats för cirka 20 grannar och vänner att samlas för en härlig stund tillsammans. Här kan ni ses för en gemensam grillkväll eller fira födelsedagar i området. Med utsikt mot naturen i söder kan du njuta både dag och kväll påde bekväma sittytorna. Vill du ha en stund för dig själv? Läs en avkopplande bok i hammocken på terrassen.

 • 81 kvadrat och aktiviteter

  Det gemensamma hobbyrummet hjälper dig att vara aktiv året om. På sommaren kan du meka med cykeln och sedan uppleva området på två hjul. På vintern kan du valla skidorna innan en tur i spåren. Kanske därefter avsluta dagen med lite avkoppling i bastun?

 • 4 rum och sandslott

  I Lav är det enkelt att hålla hela familjen i rörelse. För barnen i grannskapet finns det många möjligheter att leka av sig. Med fyra lekytor som rymmer kompisgunga, sandlåda och lekhus finns något för alla.

Fakta om närområdet

300 m
till Nydalasjön
1 st
äventyrslekpark på gångavstånd
2 st
skolor i området
5 km
från Umeå city