Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Stor fyra med naturnära uteplats

Med fönster åt väst, nord och syd får denna rymliga lägenhet insipprande solljus under de flesta av dagens  timmar. Här finns en härlig uteplats, gott om förvaring och ännu mer plats för umgänge.

Att ha en lägenhet på bottenvåningen innebär att du är närmare naturen och har nära till innergårdens  gemensamhetsytor. Din uteplats blir mer som en egen trädgård med den kringliggande grönskan som omfamnar dina utomhuskvadrat. Här bor du i din egen lilla idyll, helt enkelt.

Hall 

Du välkomnas in i ditt hem i hallen. Här har du ett lättskött klinkergolv som är perfekt för barnvagnar, skidor  och vandringskängor som lätt släpar med sig lite av naturen hem. En garderob står dessutom redo för dina  ytterkläder.

Sovrum 3 

Hemmets minsta sovrum ligger till vänster om hallen och består av ett städskåp och en garderob. Här ryms även en säng och ett skrivbord.

Badrum 

Till höger om hallen ligger hemmets badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Här kan hela familjen sköta sina morgon- och kvällsrutiner i lugn och ro med en hörndusch och en WC.

Kök och vardagsrum  

Hemmets hjärta och stora samlingsrum ligger rakt fram från hallen; köket och vardagsrummet i öppen planlösning. Här finns fristående kyl och frys, en rymlig arbetsbänk samt gott om plats för köksbord och en soffhörna.

Förråd 

Från köket kommer du in i förrådet där du prydligt kan hänga skjortor, vinterjackor eller förvara något annat som du värnar lite extra om.

Sovrum 1 

Fortsatt rakt fram ligger hemmets andra sovrum. Här finns två garderober och gott om plats för både säng och skrivbord. Kanske gör du om något av sovrummen till ett hemmakontor eller gästrum?

Sovrum 2 

Det stora sovrummet i hemmet ligger intill sovrum 2 och rymmer hela 14 kvadrat. Med tre garderober och den  stora ytan har du plats för fler. Här kan du ställa in din favoritsäng och ett rymligt skrivbord för dagens avkopplande stunder.

Uteplats 

Hemmets stora uteplats når du från köket och vardagsrummet. Med det fina läget får du härlig eftermiddagssol  att avnjuta efter jobb eller aktiviteter. Intill uteplatsen har du en fin gräsplätt. Gör din uteplats till din grönskande oas med egna växter och utemöbler.

Bilder
Området
 • 54 kvadrat och hemmaspa

  På gården i Lav finns möjlighet till lugn och ro i den gemensamma bastun med relaxavdelning och omklädningsrum. Här kan du njuta av egentid eller en stund tillsammans med grannar och vänner. Kom in och koppla av efter en dag på jobbet eller en aktiv dag utomhus – sommar som vinter. Genom bastuns stora fönster kan du blicka ut mot den vackra naturen som omringar grannskapet.

 • 4 rum och gemenskap

  På den stora träterrassen i grannskapet finns plats för cirka 20 grannar och vänner att samlas för en härlig stund tillsammans. Här kan ni ses för en gemensam grillkväll eller fira födelsedagar i området. Med utsikt mot naturen i söder kan du njuta både dag och kväll påde bekväma sittytorna. Vill du ha en stund för dig själv? Läs en avkopplande bok i hammocken på terrassen.

 • 81 kvadrat och aktiviteter

  Det gemensamma hobbyrummet hjälper dig att vara aktiv året om. På sommaren kan du meka med cykeln och sedan uppleva området på två hjul. På vintern kan du valla skidorna innan en tur i spåren. Kanske därefter avsluta dagen med lite avkoppling i bastun?

 • 4 rum och sandslott

  I Lav är det enkelt att hålla hela familjen i rörelse. För barnen i grannskapet finns det många möjligheter att leka av sig. Med fyra lekytor som rymmer kompisgunga, sandlåda och lekhus finns något för alla.

Fakta om närområdet

300 m
till Nydalasjön
1 st
äventyrslekpark på gångavstånd
2 st
skolor i området
5 km
från Umeå city