Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Tvåa med balkong högst upp i huset

Njut av nyårsraketer eller norrsken från din egen balkong högt uppe bland trädtopparna. På åtta kvadrat kan du inreda extrarummet till en mysig plats att både vara själv och att umgås på.

I Lav är hemmet så mycket större än det som ryms inom fyra väggar. Här har du tillgång till bastu med relax, den perfekta mötesplatsen för grannarna. Eller stället där du umgås med vännerna en söndagseftermiddag efter en tur på stigarna.

Badrum

I det helkaklade badrummet börjar dagen. Efter morgonduschen sträcker du ut handen för att ta en nytumlad handduk från torktumlaren. Här har du två rum i ett då både tvättstuga och badrum ryms på denna yta. Ovanför tvättmaskinen och torktumlaren sträcker sig en praktisk bänk. Perfekt att vika tvätten på.

Kök och vardagsrum

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum gör detta till ett stort och luftigt utrymme om hela 29 kvadrat. Köket är placerat i ett hörn med gott om bänkyta. Diskmaskinen tar hand om disken och kombinerad kyl och frys tar upp minimalt med plats samtidigt som de rymmer mat för hela veckan.

Balkong

Från matplatsen invid köket kommer du ut på din härliga balkong om åtta kvadrat. Inred den med sköna sittmöbler, värmande textilier och mysig belysning så kan du nyttja den både sommar som vinter.

Hall

Innan du stiger ut genom ytterdörren på väg till jobbet tar du jackan från hatthyllan i hallen. På golvet står skorna där du lämnat dem dagen förut. Tack vare det tåliga klinkergolvet gör det inget att de lämnat smutsiga märken efter sig. Det är lätt att städa upp.

Sovrum

Efter en lång dag på jobbet är det skönt att krypa ner i sängen hemma i Lav. I sovrummet om 14 kvadrat finns gott om plats för en dubbelsäng och de många garderoberna rymmer hela sko- och klädsamlingen. Ekparketten och de ljusa målade väggarna löper som en röd tråd genom hemmet. Med denna neutrala bas är det enkelt att sätta sin egen prägel på bostaden.

Bilder
Området
  • 55 kvadrat och bastu

    På gården i Lav finns den gemensamma bastun med relaxavdelning och omklädningsrum. Njut av en stunds avkoppling på bastulaven, ensam eller tillsammans med familj, grannar eller vänner. Andas in lugnet och låt värmen sprida sig genom kroppen samtidigt som du blickar ut mot naturen som inramas av bastuns stora fönster.

  • 3 rum och livskvalité

    Snöra på dig trailskorna och ge dig ut på ett härligt långpass över stock och sten på vindlande stigar. Eller promenera ner till Nydalasjön där du river av ett träningspass vid utegymmet. Varma sommardagar avslutar du passet med ett uppfriskande dopp i sjön. Om vintern spänner du på dig skidor eller skridskor för en dag bland gnistrande snökristaller tillsammans med familjen.

  • 83 kvadrat och nya vänner

    Samla vänner och grannar för en skön kväll på gården. Vid den inbjudande grillplatsen med plats för cirka 20 personer börjar helgen. Doften från kvällens middag sprider sig över grannskapet och gör att det vattnas i munnen på både vuxna och barn. På det terrasserade trädäcket med utsikt över naturen i söder kan du koppla av i solen på de bekväma sittytorna. Eller också tar du dig en skön tupplur i hammocken.

Fakta om närområdet

300 m
till Nydalasjön
1 st
äventyrslekpark på gångavstånd
2 st
skolor i området
5 km
från Umeå city