Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

2-1201, 1 Rum, 32 m²

Beskrivning

Etta med balkong i soligt söderläge

På den södervända balkongen kan du enkelt skapa ett mysigt extrarum för årets varmare månader. Här njuter du av en kopp kaffe en tidig sommarmorgon eller fikar med vännerna en solig eftermiddag i maj.

Från balkongen blickar du ut mot gården och naturmarken. I gemensamhetshuset på gården finns bastu och relax. Perfekt för häng med vännerna en fredagskväll eller efter en dag på skidor bland gnistrande snökristaller.

Hall

När du kliver in i hallen möts du av ett tåligt och lättstädat klinkergolv. Här finns gott om plats att hänga av sig ytterkläderna med en hatthylla till höger om dörren och plats för en skohylla inunder. Dessutom finns en garderob där du kan förvara skor och kläder som inte används för stunden samt ett städskåp för dammsugaren och andra städprylar.

Allrum och kök

Från hallen kommer du direkt in bostadens största rum. Med sina 18 kvadrat finns det gott om plats för både matlagning och umgänge här. Köket är placerat längs en vägg och du har bänkyta på vardera sida om diskhon. Soffan kan du placera vid fönstret med utsikt över balkongen.

Alkov

Här slipper du ha sängen i vardagsrummet. Istället finns denna praktiska alkov om fem kvadrat som avgränsas från kök och allrum med en halv vägg. Här kan du enkelt skapa en rofylld plats att vila på. Från sängen har du utsikt genom fönstret mot balkongen och gården.

Balkong

I denna trivsamma etta finns ett välkommet extrarum om nio kvadrat under årets varmare månader. Med bästa söderläge kan du njuta av solens strålar från förmiddag till eftermiddag. Här ryms ett par härliga korgstolar eller varför inte en matplatsmöbel. Addera en matta, lite textilier, gröna växter och belysning så är detta ett rum att trivas i under en stor del av året.

Badrum

Från köket kommer du in i hemmets badrum. Ett rum som är helkaklat och inrett i stilrena material. Det är här varje dag tar sin början och slut. Och här finns allt du behöver. Hörnduschen gör utrymmet yteffektivt och tvättmaskin och torktumlare gör att du kan tvätta precis när det passar dig.

Bilder
Området
  • 55 kvadrat och bastu

    På gården i Lav finns den gemensamma bastun med relaxavdelning och omklädningsrum. Njut av en stunds avkoppling på bastulaven, ensam eller tillsammans med familj, grannar eller vänner. Andas in lugnet och låt värmen sprida sig genom kroppen samtidigt som du blickar ut mot naturen som inramas av bastuns stora fönster.

  • 3 rum och livskvalité

    Snöra på dig trailskorna och ge dig ut på ett härligt långpass över stock och sten på vindlande stigar. Eller promenera ner till Nydalasjön där du river av ett träningspass vid utegymmet. Varma sommardagar avslutar du passet med ett uppfriskande dopp i sjön. Om vintern spänner du på dig skidor eller skridskor för en dag bland gnistrande snökristaller tillsammans med familjen.

  • 83 kvadrat och nya vänner

    Samla vänner och grannar för en skön kväll på gården. Vid den inbjudande grillplatsen med plats för cirka 20 personer börjar helgen. Doften från kvällens middag sprider sig över grannskapet och gör att det vattnas i munnen på både vuxna och barn. På det terrasserade trädäcket med utsikt över naturen i söder kan du koppla av i solen på de bekväma sittytorna. Eller också tar du dig en skön tupplur i hammocken.

Fakta om närområdet

300 m
till Nydalasjön
1 st
äventyrslekpark på gångavstånd
2 st
skolor i området
5 km
från Umeå city