Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Tvåa med klädkammare och uteplats

Välkommen hem till denna genomgående tvåa med ljusinsläpp från två väderstreck. Här njuter du av årets varmare dagar på den egna uteplatsen i söderläge.

Som en förlängning av uteplatsen har du den gemensamma gården med grillplats, ett stort terrasserat trädäck och bastu med relax. Här är det lätt att göra nya bekantskaper och grannar blir nya vänner. Samlas runt grillen för gemensamma helgmiddagar eller få dig en pratstund i bastun efter en dag på skidor.

Hall och klädkammare

Välkommen hem till en genomgående lägenhet med ljusinsläpp från två väderstreck. I hallen möts du av ett tåligt klinkergolv. Perfekt när du kommer hem från en runda i skogen med leriga och blöta skor. Till vänster om hallen finns en rymlig klädkammare. Här förvaras alltifrån vinterkläder till skidpjäxor.

Badrum

Till höger om hallen finns badrummet. Stilrent inrett med moderna material, klinkergolv och helkaklade väggar. Golvvärmen gör att du slipper sätta blöta fötter på ett kallt klinkergolv och stänk från duschen torkar snabbt upp. Tvättställskommoden rymmer dina toalettartiklar och kombimaskinen både tvättar och torkar dina kläder.

Kök och vardagsrum

Hemmets hjärta är köket och vardagsrummet i öppen planlösning. Här löper ekparketten som en röd tråd genom lägenheten och tillsammans med de ljusa målade väggarna har du en neutral bas, som gör det enkelt för dig att sätta din personliga prägel på bostaden. I köket lägger du sista handen vid maten i köket medan kvällens gäster sitter bänkade vid matplatsen vid fönstret eller på uteplatsen en varm sommarkväll. Efter middagen slipper du ställa dig och diska, istället gör diskmaskinen jobbet åt dig medan du och vännerna slappar i soffan.

Uteplats

Den rymliga uteplatsen om hela nio kvadrat i soligt söderläge är ett härligt extrarum under årets varmare månader. Här kan du njuta av lugnet och blicka ut över gården och naturen. Vill du odla har du ett fantastiskt läge på denna skyddade plats. Här trivs både tomater, kryddväxter och sommarblommor.

Sovrum

Skapa din egen vilsamma plats i detta sovrum om 14 kvadrat. Här ryms dubbelsäng och gott om klädförvaring för både en och två personer finns. Med fönster som vetter mot norr är detta ett svalt rum och du slipper väckas allt för tidigt av solens strålar som letar sig in i bakom rullgardinen.

Bilder
Området
  • 55 kvadrat och bastu

    På gården i Lav finns den gemensamma bastun med relaxavdelning och omklädningsrum. Njut av en stunds avkoppling på bastulaven, ensam eller tillsammans med familj, grannar eller vänner. Andas in lugnet och låt värmen sprida sig genom kroppen samtidigt som du blickar ut mot naturen som inramas av bastuns stora fönster.

  • 3 rum och livskvalité

    Snöra på dig trailskorna och ge dig ut på ett härligt långpass över stock och sten på vindlande stigar. Eller promenera ner till Nydalasjön där du river av ett träningspass vid utegymmet. Varma sommardagar avslutar du passet med ett uppfriskande dopp i sjön. Om vintern spänner du på dig skidor eller skridskor för en dag bland gnistrande snökristaller tillsammans med familjen.

  • 83 kvadrat och nya vänner

    Samla vänner och grannar för en skön kväll på gården. Vid den inbjudande grillplatsen med plats för cirka 20 personer börjar helgen. Doften från kvällens middag sprider sig över grannskapet och gör att det vattnas i munnen på både vuxna och barn. På det terrasserade trädäcket med utsikt över naturen i söder kan du koppla av i solen på de bekväma sittytorna. Eller också tar du dig en skön tupplur i hammocken.

Fakta om närområdet

300 m
till Nydalasjön
1 st
äventyrslekpark på gångavstånd
2 st
skolor i området
5 km
från Umeå city