Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Genomgående fyra med uteplats mot gården

I Lav hittar du denna ljusa lägenhet med plats för hela familjen. Från köket tar du dig ut på uteplatsen i söderläge. Här finns gott om plats för både tomatplantor, grill och matplats.

Lav ligger både nära naturen och staden. Vid Nydalasjön en kort promenad bort finns massor av aktiviteter för alla årstider. Om vintern åker du skidor runt sjön eller skridskor på isen. Utegym och vandringsleder lockar den som vill leva ett aktivt liv.

Kök

På glaskeramikhällen puttrar en gryta samtidigt som du sitter vid köksbordet med en kopp kaffe och en god bok i handen. Detta kök om 13 kvadrat har härligt ljusinsläpp från två väderstreck. Köksmodulerna är placerade längs med ena väggen och här finns en bra bänkyta mellan diskho och häll för matlagning och bakning. Fullstor kyl och frys rymmer mat för hela veckan.

Uteplats

Från köket kommer du ut på din härliga uteplats i söderläge. På dessa 12 kvadrat kan du få plats med både matmöbel och en skön vilstol för härliga sommardagar i solen. Här kan du få en lugn stund för dig själv samtidigt som du har koll på barnen som leker på gården.

Vardagsrum

På 21 kvadrat får du plats med både matsalsmöbel och soffgrupp. Detta rum har två stora fönster mot öster som släpper in gott om dagsljus. På golvet finns en stilren ekparkett och väggarna är målade i en ljus färg. Här kan du enkelt sätta din egen personliga prägel på hemmet.

Sovrum 1

Vägg i vägg med vardagsrummet finns ett av de tre sovrummen. På åtta kvadrat finns här plats för sömn och lek. Garderoberna slukar både kläder och leksaker och från fönstret kan du spana ut på balkongen. Mitt emot finns hemmets badrum.

Badrum

Hemmets badrum inhyser även bostadens tvättstuga. Här finns praktiskt nog både tvättmaskin och torktumlare så nu kan du tvätta när det passar dig och slipper boka tid. Ovanför maskinerna finns en bänkskiva där du viker tvätt eller byter blöjor. På väggen finns skåp som rymmer handdukar och annat smått och gott. I andra änden av rummet har du duschen med snygga glasväggar. Där bakom kan barnen skvätta och stänka hur mycket de vill utan att hela rummet blir blött.

Sovrum 2

Sovrum 2 ligger i hemmets andra ände och har fönster mot både norr och öster. Här finns gott om plats för en säng men vill du hellre inreda rummet till hemmakontor fungerar även det utmärkt. På golvet ligger en stilren ekparkett och väggarna är målade i en ljus kulör.

Sovrum 3

Hemmets största sovrum är på hela 14 kvadrat. Här får du gott och väl plats med en dubbelsäng och sängbord. Efter en lång dag är det härligt att krypa ner under täcket, släcka lyset och få en god natts sömn. Tre garderober rymmer kläder för både en och två personer.

Gästtoalett

Intill det största sovrummet finns gästtoaletten. Stressiga morgnar när alla ska borsta tänderna samtidigt är det praktiskt med en extra toalett. På golvet finns lättstädat klinker och bakom tvättstället är väggen kaklad.

Hall

Hallen är platsen där du både säger hej och hej då. Det tåliga klinkergolvet är perfekt för leriga gummistövlar efter en dag i skogen. Gott om förvaring finns för hela familjens ytterkläder. De som används dagligen placeras på hatthyllan och resten ryms i garderoben.

Bilder
Området
  • 55 kvadrat och bastu

    På gården i Lav finns den gemensamma bastun med relaxavdelning och omklädningsrum. Njut av en stunds avkoppling på bastulaven, ensam eller tillsammans med familj, grannar eller vänner. Andas in lugnet och låt värmen sprida sig genom kroppen samtidigt som du blickar ut mot naturen som inramas av bastuns stora fönster.

  • 3 rum och livskvalité

    Snöra på dig trailskorna och ge dig ut på ett härligt långpass över stock och sten på vindlande stigar. Eller promenera ner till Nydalasjön där du river av ett träningspass vid utegymmet. Varma sommardagar avslutar du passet med ett uppfriskande dopp i sjön. Om vintern spänner du på dig skidor eller skridskor för en dag bland gnistrande snökristaller tillsammans med familjen.

  • 83 kvadrat och nya vänner

    Samla vänner och grannar för en skön kväll på gården. Vid den inbjudande grillplatsen med plats för cirka 20 personer börjar helgen. Doften från kvällens middag sprider sig över grannskapet och gör att det vattnas i munnen på både vuxna och barn. På det terrasserade trädäcket med utsikt över naturen i söder kan du koppla av i solen på de bekväma sittytorna. Eller också tar du dig en skön tupplur i hammocken.

Fakta om närområdet

300 m
till Nydalasjön
1 st
äventyrslekpark på gångavstånd
2 st
skolor i området
5 km
från Umeå city