Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Stor balkong med utsikt mot naturen

På den stora balkongen kan du duka upp kvällens middag under varma sommarkvällar. Eller njuta av solen en solig vårdag. På er egen oas finns plats för hela familjen.

Packa matsäcken en tidig vintermorgon och ge er av till Nydalasjön för en dag i skidspåren eller på isen. I Lav trivs du som älskar att spendera tid i naturen. Här finns vackra vandringsleder och skogsstigar som lockar till löpning. Vid sjön finns utegym och en äventyrspark där både liten och stor med spring i benen kan göra av med lite överskottsenergi.

Vardagsrum och kök

Med kök och vardagsrum i halvöppen planlösning kan du laga mat samtidigt som du har koll på barnen som läser läxor vid köksbordet eller slappar vid tv:n i vardagsrummet. Det L-formade köket har gott om bänkytor och samtliga vitvaror är energisnåla. Bra för både miljön och plånboken. Med fullstor kyl och frys är det inga problem att få plats med mat för ett helt kompani. Perfekt när barnen och deras hungriga vänner stormar in efter några timmars lek i skogen intill.

Balkong

Från vardagsrummet kommer du ut på den egna balkongen i söderläge. Sitt en stund och njut av solen medan barnen leker på gården. Här har du alla möjligheter att skapa din egen gröna oas. Tomater, kryddväxter, sommarblommor och mycket mer trivs här. Inred med sköna kuddar, filtar och belysning så blir detta en plats att njuta på från tidig vår till sen höst.

Sovrum och klädkammare

Med fyra sovrum kan alla i familjen få sitt eget krypin. Det största om 14 kvadrat har gott om garderober och fönster mot norr. De tre övriga är på sju ytsmarta kvadrat med plats för både sömn och lek. Samtliga rum har ekparkett och ljusa målade väggar. I hemmet finns också en praktisk klädkammare där du kan förvara allt ifrån vinterkläder till julprydnader.

Badrum

Efter en dag i skogen eller på jobbet är det skönt att komma hem och ta en dusch bakom glasväggarna. Golvet har behaglig golvvärme som gör att vattnet snabbt torkar upp efter duschen. Med både tvättmaskin och torktumlare i hemmet sparar du mycket tid och kan sköta tvätten när det passar dig. Kör en tvätt medan den andra torktumlas. Ovanför maskinerna finns en praktisk bänk där du kan vika tvätt eller byta blöjor. Och på väggen sitter förvaringsskåp för handdukar och annat smått och gott. De helkaklade väggarna och klinkergolvet gör detta till ett lättstädat rum.

Gästtoalett

I den norra delen av hemmet finns gästtoaletten. Stressiga morgnar när alla ska borsta tänderna samtidigt är det praktiskt med en extra toalett. Golvet är belagt med lättstädat klinker och bakom tvättstället är väggen kaklad.

Hall

Hallen är platsen där du både säger hej och hej då. Det tåliga klinkergolvet är perfekt för leriga gummistövlar efter en dag i skogen. Gott om förvaring finns för hela familjens ytterkläder. De som används dagligen placeras på hatthyllan och resten ryms i garderoben..

Bilder
Området
  • 55 kvadrat och bastu

    På gården i Lav finns den gemensamma bastun med relaxavdelning och omklädningsrum. Njut av en stunds avkoppling på bastulaven, ensam eller tillsammans med familj, grannar eller vänner. Andas in lugnet och låt värmen sprida sig genom kroppen samtidigt som du blickar ut mot naturen som inramas av bastuns stora fönster.

  • 3 rum och livskvalité

    Snöra på dig trailskorna och ge dig ut på ett härligt långpass över stock och sten på vindlande stigar. Eller promenera ner till Nydalasjön där du river av ett träningspass vid utegymmet. Varma sommardagar avslutar du passet med ett uppfriskande dopp i sjön. Om vintern spänner du på dig skidor eller skridskor för en dag bland gnistrande snökristaller tillsammans med familjen.

  • 83 kvadrat och nya vänner

    Samla vänner och grannar för en skön kväll på gården. Vid den inbjudande grillplatsen med plats för cirka 20 personer börjar helgen. Doften från kvällens middag sprider sig över grannskapet och gör att det vattnas i munnen på både vuxna och barn. På det terrasserade trädäcket med utsikt över naturen i söder kan du koppla av i solen på de bekväma sittytorna. Eller också tar du dig en skön tupplur i hammocken.

Fakta om närområdet

300 m
till Nydalasjön
1 st
äventyrslekpark på gångavstånd
2 st
skolor i området
5 km
från Umeå city