Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Genomgående trea med balkong i söder

Välkommen hem till en ljus och rymlig trea i Lav. Klinkergolvet i entrén är perfekt för leriga gummistövlar och blöta overaller. Här finns två härliga sovrum med plats för både liten och stor.

Här bor du barnvänligt med närhet till både förskolor och skolor. I närheten finns fina naturområden för lek och rekreation. Gå på upptäcktsfärd i skogen eller bygg en koja under en gran. Här är det bara fantasin som sätter gränsen. Inte långt ifrån Lav ligger Nydalasjön med dess äventyrspark med linbana, studsmattor och annat skoj.

Balkong

Njut av solens värmande strålar på din härliga balkong i söderläge. Här har du en skyddad oas med utsikt över gården. Med sina åtta kvadrat finnas alla möjligheter att inreda detta till ett mysigt extra rum. Lägg en matta på golvet och inred med möbler, kuddar och filtar så kan du vistas här hela dagen under årets varmare månader. Glöm heller inte bort belysning och växter. Här trivs allt ifrån tomater till kryddväxter och sommarblommor.

Kök

Innanför uteplatsen finns köket. På 13 kvadrat finns gott om plats för flera att vistas på när det är dags för matlagning. Köket är praktiskt placerat längs med en vägg. Här finns glaskeramikhäll, ugn, diskmaskin samt fullstor kyl och frys. Samtliga är energisnåla. Ovanför diskmaskinen finns ett fönster som ger ett bra ljusinsläpp tillsammans med fönstret mot uteplatsen.

Matplats och vardagsrum

Intill köket hittar du matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Med sina 25 kvadrat är detta ett rymligt rum med gott om naturligt ljus och fönster i flera väderstreck. Vid matplatsen finns plats för bord som rymmer både familj och gäster. Här dukar du upp familjens måltider vid både vardag och fest. I vardagsrummet kan barnen kivas i soffan framför tv:n medan de vuxna dröjer sig kvar vid bordet.

Sovrum 1

Det största sovrummet har fönster mot väster. Här kan du ligga i dubbelsängen och njuta av solens sista strålar som letar sig in bakom gardinen. Med fyra garderober finns här gott om plats för kläder, skor och annat som behöver stuvas undan. Ekparketten och de ljusa målade väggarna som sträcker sig genom större delen av bostaden gör att du enkelt kan sätta din egen prägel på hemmet.

Sovrum 2

I den östra delen av hemmet finns sovrum nummer två. Finns barn i familjen blir detta ett perfekt barnrum. Eller också inreder du det till gästrum eller hemmakontor. På åtta kvadrat finns här plats för både en säng och ett skrivbord.

Badrum

Från sovrum 2 är det nära till badrummet. Här tar du morgonduschen bakom glasdörrarna som också kan vikas inåt och på så sätt ge mer golvyta då duschen inte används. I tvättställskommoden förvarar du dina toalettartiklar och i skåpen ovanför tvättmaskinen och torktumlaren finns plats för handdukar och annat smått och gott.

Hall

Hallen är platsen där du både säger hej och hej då. Det tåliga klinkergolvet är perfekt för leriga gummistövlar efter en dag i skogen. Gott om förvaring finns för hela familjens ytterkläder. De som används dagligen placeras på hatthyllan och resten ryms i garderoben.

Bilder
Området
  • 55 kvadrat och bastu

    På gården i Lav finns den gemensamma bastun med relaxavdelning och omklädningsrum. Njut av en stunds avkoppling på bastulaven, ensam eller tillsammans med familj, grannar eller vänner. Andas in lugnet och låt värmen sprida sig genom kroppen samtidigt som du blickar ut mot naturen som inramas av bastuns stora fönster.

  • 3 rum och livskvalité

    Snöra på dig trailskorna och ge dig ut på ett härligt långpass över stock och sten på vindlande stigar. Eller promenera ner till Nydalasjön där du river av ett träningspass vid utegymmet. Varma sommardagar avslutar du passet med ett uppfriskande dopp i sjön. Om vintern spänner du på dig skidor eller skridskor för en dag bland gnistrande snökristaller tillsammans med familjen.

  • 83 kvadrat och nya vänner

    Samla vänner och grannar för en skön kväll på gården. Vid den inbjudande grillplatsen med plats för cirka 20 personer börjar helgen. Doften från kvällens middag sprider sig över grannskapet och gör att det vattnas i munnen på både vuxna och barn. På det terrasserade trädäcket med utsikt över naturen i söder kan du koppla av i solen på de bekväma sittytorna. Eller också tar du dig en skön tupplur i hammocken.

Fakta om närområdet

300 m
till Nydalasjön
1 st
äventyrslekpark på gångavstånd
2 st
skolor i området
5 km
från Umeå city