Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Fantastisk fyra högst upp i huset

Här bor du på rymliga 137 kvadratmeter med ett av Umeås bästa lägen. Du har två balkonger i västerläge och du bor granne med älven och grönområden.

Denna fyra erbjuder många fina ytor att bo på. Här har du tre sovrum, två badrum, ett generöst vardagsrum och hela två balkonger. Båda med bästa kvällssolläget. Läget gör att du bor granne med naturen men på bara några minuter når du city med cykel.

Hall

Din hall är väl tilltagen och har plats för dina jackor och skor. Här har du en skjutdörrsgarderob, samt i den anslutande passagen har du två garderober till för ytterligare förvaringsmöjligheter.

Badrum och gästtoalett

Dina två badrum ligger båda i anslutning till hallen. Det mindre är utrustat med toalettstol och tvättställ. Det större är ett fullt utrustat badrum med tvättmaskin, torktumlare, hörndusch samt en mysig bastu att njuta av när det är kallt ute.

Sovrum 1 och 2

Vägg i vägg har du sovrum ett och två. Det största har plats för dubbelsängen och en egen walk in closet där du får plats med hela din garderob. Det mindre lämpar sig väl som barnrum.

Kök och vardagsrum

Ditt kök och vardagsrum ligger i anslutning till varandra. Ditt kök har bra arbetsytor och plats för matbordet. Vardagsrummet får väl plats med en större soffgrupp och läshörnan.

Klädkammare

Är man flera som bor i lägenheten är det alltid uppskattat med en extra klädkammare. Du hittar din vägg i vägg med sovrum tre. Det är också där du har ditt städskåp.

Kontor/Sovrum 3

På tretton kvadratmeter, och med ingång via vardagsrummet, har du ett till sovrum eller möjlighet till att ha ett hemmakontor.

Balkong 1 och 2

Du har två balkonger som båda är på elva kvadratmeter och med bästa västerläget.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Öbacka Strand ställer du bilen bekvämt på parkeringsdäck med motorvärmare. Alla lägenheter har skjutdörrsgarderober som standard och många av lägenheterna har dessutom generösa klädkammare men eftersom vi vet att förvaring är efterfrågat finns extra förråd till respektive lägenhets källare. Miljö är viktigt för oss så källsortering sker i ett gemensamt miljörum i anslutning till parkeringsdäcket medan brännbara sopor slängs i en behållare utanför entrén.

  • Aktivt grannskap

    Här har du naturen direkt utanför dörren med ett tjugotal meter ner till Umeälven och sköna promenad- och löpspår längs med vattnet. I Umeå är det lätt att träna och röra på sig. Här finns ett tiotal utegym, idrottsanläggningar, simhallar och badhus, till exempel Navet och Aquarena. Naturreservaten Grössjön och Strömbäck-Kont har hjortronmyrar, gammelskog och gravrösen från bronsåldern.

Fakta om närområdet

10 min
promenad till centrum
6 km
från Nydalaområdet
5 min
till Universitetet