Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Högst upp med balkong i västerläge

Denna rymliga fyra bjuder både på fantastiska ytor samt en balkong med bästa kvällssolsläget. Placerad högst upp i huset har du dessutom ett ostört läge.

På generösa 130 kvadratmeter har du här en fyra med tre sovrum, ett stort vardagsrum och två badrum, där ett har bastu och tvättmöjligheter. Du har också en balkong mot väster, och kan därför se fram emot fina sommarkvällar här.

Hall med klädkammare

När du kliver in genom din ytterdörr möts du av din rymliga hall med en garderob för ytterkläderna. Du har även en egen klädkammare placerad här. Där har du en klädstång, hylla och ditt städskåp.

Gästtoalett

I hallen hittar du din gästtoalett med helkaklade väggar och klinker på golvet. Här har du en toalettstol och ett tvättställ.

Kök och matsal

Ditt kök och matsal har generösa ytor där du har plats för ett större matbord att samla alla vännerna kring. Ditt kök är från Marbodal och har vitvaror från Electrolux.

Vardagsrum

Ditt vardagsrum får ett fantastiskt ljusinsläpp från de stora fönsterpartier som finns här. Du har gott om yta för din soffgrupp, läshörnan och tv-möbeln.

Sovrum 1 och 2

Två av sovrummen är placerade vägg i vägg intill köket. Här har du åtta respektive nio kvadratmeter att använda som exempelvis barnrum. Båda har garderober som förvaring.

Sovrum 3

Intill matsalen har du sovrum tre. Där har du en egen walk in closet och en skjutdörrsgarderob för dina kläder. Rummet rymmer också en dubbelsäng.

Badrum

Via köket når du det stora badrummet. Här har du ett generöst rum med hörndusch, tvättmaskin och torktumlare samt en egen bastu att njuta av när det är kallt ute.

Balkong

Högst upp i huset, och med västerläge, har du denna fantastiska balkong om elva kvadratmeter. Här har du plats för balkongmöbler och dina växter.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Öbacka Strand ställer du bilen bekvämt på parkeringsdäck med motorvärmare. Alla lägenheter har skjutdörrsgarderober som standard och många av lägenheterna har dessutom generösa klädkammare men eftersom vi vet att förvaring är efterfrågat finns extra förråd till respektive lägenhets källare. Miljö är viktigt för oss så källsortering sker i ett gemensamt miljörum i anslutning till parkeringsdäcket medan brännbara sopor slängs i en behållare utanför entrén.

  • Aktivt grannskap

    Här har du naturen direkt utanför dörren med ett tjugotal meter ner till Umeälven och sköna promenad- och löpspår längs med vattnet. I Umeå är det lätt att träna och röra på sig. Här finns ett tiotal utegym, idrottsanläggningar, simhallar och badhus, till exempel Navet och Aquarena. Naturreservaten Grössjön och Strömbäck-Kont har hjortronmyrar, gammelskog och gravrösen från bronsåldern.

Fakta om närområdet

10 min
promenad till centrum
6 km
från Nydalaområdet
5 min
till Universitetet