Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Trea högt upp i huset

Här bor du på näst högsta våningen i en underbar trea som inbjuder till både lugna stunder såväl som umgänge med vänner och familj.

Denna sociala trea ligger i ett underbart område vid Umeälvens östra strand. Här är du omgiven av fina parker, strövområden och cykelvägar. Ditt nya hem erbjuder två sovrum, två badrum och ett generöst vardagsrum och kök som gjort för sociala tillställningar.

Hall med klädkammare

Din hall är funktionellt planerad och har bra med förvaringsmöjligheter. Du hittar även en egen klädkammare eller förråd här.

Badrum och gästtoalett

Dina två badrum är helkaklade och det mindre är en bra extratoalett. Det större erbjuder både en fin hörndusch och en tvättmaskin och torktumlare under en praktisk arbetsbänk.

Kök och vardagsrum

Ditt kök och vardagsrum möter dig med öppna ytor och bra plats för både matlagning och umgänge. Här har du ett kök från Marbodal, vitvaror från Electrolux samt fina arbetsytor. Vardagsrumsdelen har plats för din soffa och dina fåtöljer.

Sovrum 1 och 2

De två sovrummen ligger i olika delar av lägenheten. Det större når du via vardagsrummet och det rymmer din dubbelsäng och har bra förvaringsmöjligheter. Det mindre har plats för skrivbord och bokhyllan och passar därför bra som arbetsrum.

Balkong

Balkongen som är på fina tolv kvadratmeter har ett fantastiskt läge högt upp i huset. Här kan du se fram emot många fina stunder under sommaren.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Öbacka Strand ställer du bilen bekvämt på parkeringsdäck med motorvärmare. Alla lägenheter har skjutdörrsgarderober som standard och många av lägenheterna har dessutom generösa klädkammare men eftersom vi vet att förvaring är efterfrågat finns extra förråd till respektive lägenhets källare. Miljö är viktigt för oss så källsortering sker i ett gemensamt miljörum i anslutning till parkeringsdäcket medan brännbara sopor slängs i en behållare utanför entrén.

  • Aktivt grannskap

    Här har du naturen direkt utanför dörren med ett tjugotal meter ner till Umeälven och sköna promenad- och löpspår längs med vattnet. I Umeå är det lätt att träna och röra på sig. Här finns ett tiotal utegym, idrottsanläggningar, simhallar och badhus, till exempel Navet och Aquarena. Naturreservaten Grössjön och Strömbäck-Kont har hjortronmyrar, gammelskog och gravrösen från bronsåldern.

Fakta om närområdet

10 min
promenad till centrum
6 km
från Nydalaområdet
5 min
till Universitetet