Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Naturnära trea vid älven

Med naturen, strövområden och parker i ditt område samt beläget ett stenkast ifrån älven har du en lägenhet med ett väldigt bra läge på Öbacka Strand.

Ditt nya hem erbjuder fina ytor att umgås på med vännerna eller familjen, kanske framförallt på din härliga balkong med fantastisk kvällssol i väster. Du har två sovrum så lägenheten passar paret eller den lilla familjen utmärkt. Det generösa vardagsrummet och det funktionella köket bjuder in till alla möjliga tillställningar.

Hall med klädkammare

Din hall är smart planerad med utrymme för både dina ytterkläder och skor. Dessutom har du en klädkammare placerad här, vilket gör att du har plats för allt du inte vill ska stå framme.

Badrum och gästtoalett

De två badrummen som finns i lägenheten hittas båda i anslutning till hallen. Det mindre är en bra extratoalett och det större är ett fullt utrustat badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Sovrum 1 och 2

Dina två sovrum ligger vägg i vägg och är av bra storlek. Det största rymmer dubbelsängen och har en egen klädkammare. Det mindre har en garderob som förvaring.

Vardagsrum och kök

I ditt generösa vardagsrum och kök har du möjlighet att ha många fina middagar framöver. Köket som är från Marbodal gör det trevligare att laga mat och din matplats har ett riktigt fint ljus från det stora fönster som finns där.

Balkong

Din balkong är rymlig och tål att möbleras med både solstol och balkongmöbler. Här har du ett utmärkt läge mot väster.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Öbacka Strand ställer du bilen bekvämt på parkeringsdäck med motorvärmare. Alla lägenheter har skjutdörrsgarderober som standard och många av lägenheterna har dessutom generösa klädkammare men eftersom vi vet att förvaring är efterfrågat finns extra förråd till respektive lägenhets källare. Miljö är viktigt för oss så källsortering sker i ett gemensamt miljörum i anslutning till parkeringsdäcket medan brännbara sopor slängs i en behållare utanför entrén.

  • Aktivt grannskap

    Här har du naturen direkt utanför dörren med ett tjugotal meter ner till Umeälven och sköna promenad- och löpspår längs med vattnet. I Umeå är det lätt att träna och röra på sig. Här finns ett tiotal utegym, idrottsanläggningar, simhallar och badhus, till exempel Navet och Aquarena. Naturreservaten Grössjön och Strömbäck-Kont har hjortronmyrar, gammelskog och gravrösen från bronsåldern.

Fakta om närområdet

10 min
promenad till centrum
6 km
från Nydalaområdet
5 min
till Universitetet