Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Fin naturnära tvåa i Öbacka Strand

Här bor du naturnära men med bara en kort cykeltur in till city. Du har en rymlig tvåa att bo i med en fantastisk balkong i västerläge.

Den fina lägenheten har bra ytor för både umgänge och vila. Du har gott om förvaringsmöjligheter både i lägenheten, och med ett källarförråd. Köket är från Marbodal och din fantastiska balkong har ett magiskt västerläge som gör att du har underbar kvällssol de dagar vädret tillåter.

Hall med klädkammare

Din hall har bra med förvaringsytor i form av ett extra utrymme som kan användas antingen som en klädkammare eller ett förråd.

Badrum

Ditt badrum är smart planerad och rymmer båda din tvättmaskin och torktumlare, som är placerade under en fin arbetsbänk, samt en duschhörna, toalettstol och kommod med tvättställ.

Kök och vardagsrum

Ditt kök och vardagsrum är generöst tilltaget och du har bra med ytor för både matlagning och umgänge med vänner. Här har du ett stort fönsterparti som ger ett härligt ljus till lägenheten.

Sovrum med klädkammare

Ditt sovrum är av bra storlek och du har plats med en större säng. Här har du en egen klädkammare där du smidigt kan organisera och sortera dina saker.

Balkong

Hemmets finaste ställe kan nog vara din balkong om elva kvadratmeter i bästa läget i väster. Här har du kvällssol när vädret tillåter och möjlighet att ha dina balkongmöbler.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Öbacka Strand ställer du bilen bekvämt på parkeringsdäck med motorvärmare. Alla lägenheter har skjutdörrsgarderober som standard och många av lägenheterna har dessutom generösa klädkammare men eftersom vi vet att förvaring är efterfrågat finns extra förråd till respektive lägenhets källare. Miljö är viktigt för oss så källsortering sker i ett gemensamt miljörum i anslutning till parkeringsdäcket medan brännbara sopor slängs i en behållare utanför entrén.

  • Aktivt grannskap

    Här har du naturen direkt utanför dörren med ett tjugotal meter ner till Umeälven och sköna promenad- och löpspår längs med vattnet. I Umeå är det lätt att träna och röra på sig. Här finns ett tiotal utegym, idrottsanläggningar, simhallar och badhus, till exempel Navet och Aquarena. Naturreservaten Grössjön och Strömbäck-Kont har hjortronmyrar, gammelskog och gravrösen från bronsåldern.

Fakta om närområdet

10 min
promenad till centrum
6 km
från Nydalaområdet
5 min
till Universitetet