Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

En blandning av natur och city

Ditt nya hem kan vara denna yteffektiva trea om 88 kvadratmeter. Bostaden passar dig som vill ha staden nära, men naturen ännu närmre.

Med en kort cykeltur når du city, och med läget längst älven har din bostad en fin placering i Umeå. Här har du två sovrum, ett badrum, ett kök från Marbodal och ett generöst vardagsrum att leva på. Du har också en fantastisk balkong i härligt läge.

Hall

Din hall är generös med ytorna och har en smart garderob där du kan hänga undan dina ytterkläder. Du har också ditt städskåp här.

Badrum

Rakt fram från hallen har du ditt badrum. Här har du en miljövänlig tvättmaskin och torktumlare, kakel på väggarna och en fin hörndusch.

Kök och vardagsrum

Till vänster från hallen når du ditt nya Marbodalkök med vitvaror från Electrolux. Svänger du höger når du istället ditt vardagsrum där du har utrymme för båda din soffgrupp och ditt matbord.

Sovrum 1 och 2

Lägenheten har två sovrum i bra storlek. Det största rymmer din dubbelsäng och har en hel vägg med förvaringsmöjligheter. Det mindre fungerar bra som arbetsrum eller barnrum och har förvaring i form av en mindre skjutdörrsgarderob.

Klädkammare

Vägg i vägg med sovrum ett har du din klädkammare eller förråd. Utöver det förråd du har i källaren har du alltså här ett extra utrymme att förvara dina saker på.

Balkong

Din balkong är på elva kvadratmeter och har kvällssol. Den har ett skyddat läge och du har möjlighet att få plats med både dina balkongmöbler och växter.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Öbacka Strand ställer du bilen bekvämt på parkeringsdäck med motorvärmare. Alla lägenheter har skjutdörrsgarderober som standard och många av lägenheterna har dessutom generösa klädkammare men eftersom vi vet att förvaring är efterfrågat finns extra förråd till respektive lägenhets källare. Miljö är viktigt för oss så källsortering sker i ett gemensamt miljörum i anslutning till parkeringsdäcket medan brännbara sopor slängs i en behållare utanför entrén.

  • Aktivt grannskap

    Här har du naturen direkt utanför dörren med ett tjugotal meter ner till Umeälven och sköna promenad- och löpspår längs med vattnet. I Umeå är det lätt att träna och röra på sig. Här finns ett tiotal utegym, idrottsanläggningar, simhallar och badhus, till exempel Navet och Aquarena. Naturreservaten Grössjön och Strömbäck-Kont har hjortronmyrar, gammelskog och gravrösen från bronsåldern.

Fakta om närområdet

10 min
promenad till centrum
6 km
från Nydalaområdet
5 min
till Universitetet