Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Generös trea vid Umeälvens strandkant

Här bor du med gott om plats vid Umeälvens östra strand omgiven av naturen men med bara en kort cykeltur når du centrum.

Ditt nybyggda hem om 93 kvadratmeter bjuder på fina ytor och plats för hela familjen och vännerna. Här har du två sovrum i bra storlek, ett generöst vardagsrum och kök och hela två badrum. Du har också extra förvaring, utöver det förråd du har i källaren.

Hall med klädkammare

Välkommen in till din hall. Här har du en garderob, ett städskåp samt en hel klädkammare utrustad med klädstång och hylla.

Badrum och gästtoalett

Ditt badrum och din gästtoalett är placerade i direkt anslutning till varandra. Det större har energivänlig tvättmaskin och torktumlare, samt en dusch. Det mindre fungerar bra som gästtoalett och har en toalettstol och tvättställ.

Kök och vardagsrum

Det härliga och öppna köket och vardagsrummet tål besök och stora middagar. Köket är från Marbodal och har vitvaror från Electrolux. Du har en matplats med plats för ett större matbord och ett vardagsrum där soffan enkelt får plats.

Sovrum 1 och 2

Med två sovrum har du plats för både dig och ditt barn. Eller så har du ett bra arbetsrum om nio kvadratmeter. Det större sovrummet rymmer din dubbelsäng och har en stor skjutdörrsgarderob.

Balkong

Den fina balkongen når du via vardagsrummet. Här har du tolv kvadratmeter att skapa ett mysigt uterum på.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Öbacka Strand ställer du bilen bekvämt på parkeringsdäck med motorvärmare. Alla lägenheter har skjutdörrsgarderober som standard och många av lägenheterna har dessutom generösa klädkammare men eftersom vi vet att förvaring är efterfrågat finns extra förråd till respektive lägenhets källare. Miljö är viktigt för oss så källsortering sker i ett gemensamt miljörum i anslutning till parkeringsdäcket medan brännbara sopor slängs i en behållare utanför entrén.

  • Aktivt grannskap

    Här har du naturen direkt utanför dörren med ett tjugotal meter ner till Umeälven och sköna promenad- och löpspår längs med vattnet. I Umeå är det lätt att träna och röra på sig. Här finns ett tiotal utegym, idrottsanläggningar, simhallar och badhus, till exempel Navet och Aquarena. Naturreservaten Grössjön och Strömbäck-Kont har hjortronmyrar, gammelskog och gravrösen från bronsåldern.

Fakta om närområdet

10 min
promenad till centrum
6 km
från Nydalaområdet
5 min
till Universitetet