Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Härlig trea högt upp i huset

Här bor du på plan åtta med ett härligt läge nära älven. Du bor naturnära men med city inom räckhåll.

Ta en promenad längs älvkanten och nå centrum på under kvarten. Ditt boende har ett fint läge och erbjuder generösa ytor där paret eller den lilla familjen kan trivas väl. Med två sovrum, två badrum och en fantastisk balkong har du ett boende att njuta av.

Hall med klädkammare

Din fina hall har plats för dina ytterkläder och du har även en egen klädkammare där du kan förvara dina kläder ifall du inte vill ha de framme.

Badrum och gästtoalett

Dina två badrum ligger båda i anslutning till hallen. Det mindre är en bra extratoalett och det större har en fin hörndusch samt tvättmaskin och torktumlare.

Sovrum 1 och 2

De två sovrummen ligger bredvid varandra och är på tolv respektive nio kvadratmeter. Båda har bra förvaringsmöjligheter, där det största har en egen klädkammare.

Kök och vardagsrum

Ditt kök är från Marbodal och ditt vardagsrum har fina ytor för umgänge. Du har en matplats som knyter ihop köket med vardagsrummet. Där är det ett stort fönsterparti som ger ett fint ljus till matbordet.

Balkong

Samla vännerna på din elva kvadratmeter stora balkong i bästa läget. Den vetter mot väster så här kan du se fram emot många fina sommarkvällar.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Öbacka Strand ställer du bilen bekvämt på parkeringsdäck med motorvärmare. Alla lägenheter har skjutdörrsgarderober som standard och många av lägenheterna har dessutom generösa klädkammare men eftersom vi vet att förvaring är efterfrågat finns extra förråd till respektive lägenhets källare. Miljö är viktigt för oss så källsortering sker i ett gemensamt miljörum i anslutning till parkeringsdäcket medan brännbara sopor slängs i en behållare utanför entrén.

  • Aktivt grannskap

    Här har du naturen direkt utanför dörren med ett tjugotal meter ner till Umeälven och sköna promenad- och löpspår längs med vattnet. I Umeå är det lätt att träna och röra på sig. Här finns ett tiotal utegym, idrottsanläggningar, simhallar och badhus, till exempel Navet och Aquarena. Naturreservaten Grössjön och Strömbäck-Kont har hjortronmyrar, gammelskog och gravrösen från bronsåldern.

Fakta om närområdet

10 min
promenad till centrum
6 km
från Nydalaområdet
5 min
till Universitetet