Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Högt upp i huset med fantastisk balkong

Här bor du på högt upp i huset i en fantastisk lägenhet nära Umeälvens östra strand. Här har du en mysig balkong i bästa kvällssolläget.

Med nära till både centrum och naturen har du möjlighet att bo i en fin lägenhet om 61 kvadratmeter. Den har bra med förvaringsmöjligheter, badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Du har också ett generöst kök och vardagsrum samt en balkong med ett oslagbart läge.

Hall med klädkammare

Din nybyggda hall är byggd med tanke på förvaring och du har ett utrymme att använda som klädkammare eller som ett förråd.

Badrum

Badrummet är placerat i hallen och har klinker på golvet och kakel på väggarna. Här har du en hörndusch, samt en energisnål tvättmaskin och torktumlare.

Kök och vardagsrum

Ditt kök har bra arbetsytor och fina vitvaror. Ditt vardagsrum och matplats samsas om ytorna men du har plats för både matbordet och sittgruppen.

Sovrum med klädkammare

Ditt sovrum är på fina tretton kvadratmeter och rymmer således din dubbelsäng. Här har du en tillhörande klädkammare att förvara dina kläder i.

Balkong

Din balkong når du via vardagsrummet. Här har du elva kvadratmeter i bästa läget att inreda som du vill.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Öbacka Strand ställer du bilen bekvämt på parkeringsdäck med motorvärmare. Alla lägenheter har skjutdörrsgarderober som standard och många av lägenheterna har dessutom generösa klädkammare men eftersom vi vet att förvaring är efterfrågat finns extra förråd till respektive lägenhets källare. Miljö är viktigt för oss så källsortering sker i ett gemensamt miljörum i anslutning till parkeringsdäcket medan brännbara sopor slängs i en behållare utanför entrén.

  • Aktivt grannskap

    Här har du naturen direkt utanför dörren med ett tjugotal meter ner till Umeälven och sköna promenad- och löpspår längs med vattnet. I Umeå är det lätt att träna och röra på sig. Här finns ett tiotal utegym, idrottsanläggningar, simhallar och badhus, till exempel Navet och Aquarena. Naturreservaten Grössjön och Strömbäck-Kont har hjortronmyrar, gammelskog och gravrösen från bronsåldern.

Fakta om närområdet

10 min
promenad till centrum
6 km
från Nydalaområdet
5 min
till Universitetet