Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Högt upp i huset i ett oslagbart läge

Här bor du på plan åtta i en rymlig trea om 88 kvadratmeter. Du har en balkong i västerläge som kommer ge dig underbara sommarkvällar när vädret tillåter.

I Öbacka Strand hittar du denna lägenhet placerad vid Umeälven och med en fasad som vetter mot väster, vilket ger din balkong ett oslagbart solläge. Här har du två sovrum, ett kök från Marbodal och ett generöst tilltaget vardagsrum.

Hall

Din hall är smart planerad att rymma det som är viktigast. Här har du en garderob för ytterkläder samt ett städskåp för din dammsugare.

Badrum

Med ett badrum som har både tvättmaskin och torktumlare har du en fullt utrustat toalett som har alla bekvämligheter du behöver.

Kök och vardagsrum

Ditt nya och fina kök är från Marbodal och har vitvaror från Electrolux. Vardagsrummet har ett fint ljusinsläpp från balkongen och rymmer väl din soffgrupp.

Sovrum 1 och 2

Dina två sovrum hittar du på varsin sida av lägenheten. Det största är på fjorton kvadratmeter och har en skjutdörrsgarderob som täcker ena kortsidan. Det mindre når du via köket och är på elva kvadratmeter.

Klädkammare

Mellan sovrum ett och badrummet har du ett utrymme att använda som antingen klädkammare eller förråd. Det är utrustat med klädstång och hylla.

Balkong

På elva utmärkta kvadratmeter har du din balkong, som du når via vardagsrummet. Den har bästa läget och vetter mot väster.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Öbacka Strand ställer du bilen bekvämt på parkeringsdäck med motorvärmare. Alla lägenheter har skjutdörrsgarderober som standard och många av lägenheterna har dessutom generösa klädkammare men eftersom vi vet att förvaring är efterfrågat finns extra förråd till respektive lägenhets källare. Miljö är viktigt för oss så källsortering sker i ett gemensamt miljörum i anslutning till parkeringsdäcket medan brännbara sopor slängs i en behållare utanför entrén.

  • Aktivt grannskap

    Här har du naturen direkt utanför dörren med ett tjugotal meter ner till Umeälven och sköna promenad- och löpspår längs med vattnet. I Umeå är det lätt att träna och röra på sig. Här finns ett tiotal utegym, idrottsanläggningar, simhallar och badhus, till exempel Navet och Aquarena. Naturreservaten Grössjön och Strömbäck-Kont har hjortronmyrar, gammelskog och gravrösen från bronsåldern.

Fakta om närområdet

10 min
promenad till centrum
6 km
från Nydalaområdet
5 min
till Universitetet