Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Lättmöblerad trea med fina ytor

I din nya lägenhet om 93 kvadratmeter har du lättmöblerade ytor som passar perfekt för umgänge med vänner och familj.

Här har du chansen att flytta in i en nybyggd trea i ett fint område precis vid Umeälvens strand. Här har du boendet för dig som inte vill välja mellan citylivet och naturen, samtidigt som du har en ytterst välplanerad trea med plats för alla delar av livet.

Hall med klädkammare

Utrustad med extra förvaringsmöjligheter i form av ett städskåp, en garderob och en egen klädkammare.

Badrum och gästtoalett

De två badrummen är placerade i direkt anslutning till varandra på varsin sida av hallen. Det större har dina tvättmöjligheter, i form av tvättmaskin och torktumlare, samt en fin hörndusch.

Kök och vardagsrum

Från hallen når du ditt öppna vardagsrum och kök. Köket är från Marbodal och är fullt utrustat med vitvaror från Electrolux. Du har en matplats för dit matbord och ett vardagsrum som rymmer både din soffa och din tv-möbel.

Sovrum 1 och 2

I anslutning till vardagsrummet och hallen hittar du dina två sovrum. Ett är större och rymmer dubbelsängen samt har en hel vägg av garderober. Det mindre har också förvaring och passar bra som arbetsrum, barnrum eller gästrum.

Balkong

Din balkong är på tolv kvadratmeter och du når den via vardagsrummet. Här kan du se fram emot många fina stunder under sommaren.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Öbacka Strand ställer du bilen bekvämt på parkeringsdäck med motorvärmare. Alla lägenheter har skjutdörrsgarderober som standard och många av lägenheterna har dessutom generösa klädkammare men eftersom vi vet att förvaring är efterfrågat finns extra förråd till respektive lägenhets källare. Miljö är viktigt för oss så källsortering sker i ett gemensamt miljörum i anslutning till parkeringsdäcket medan brännbara sopor slängs i en behållare utanför entrén.

  • Aktivt grannskap

    Här har du naturen direkt utanför dörren med ett tjugotal meter ner till Umeälven och sköna promenad- och löpspår längs med vattnet. I Umeå är det lätt att träna och röra på sig. Här finns ett tiotal utegym, idrottsanläggningar, simhallar och badhus, till exempel Navet och Aquarena. Naturreservaten Grössjön och Strömbäck-Kont har hjortronmyrar, gammelskog och gravrösen från bronsåldern.

Fakta om närområdet

10 min
promenad till centrum
6 km
från Nydalaområdet
5 min
till Universitetet