Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Vid älven med balkong i västerläge

Här har du en mysig lägenhet om 85 kvadratmeter där du har två sovrum, ett generöst vardagsrum och en fantastisk balkong som vetter mot väster.

Ditt nya hem kan vara denna nybyggda trea i Öbacka Strand. Här bor du med naturen runt knuten och ett stenkast ifrån älven. Du har en fint planerad lägenhet där paret eller den lilla familjen får gott om plats att leva på.

Hall med klädkammare

Din hall välkomnar dig in i lägenheten med bra förvaringsmöjligheter. Här har du en praktisk klädkammare att få plats med alla ytterkläder och andra saker i.

Badrum och gästtoalett

Ditt badrum och gästtoalett är båda placerade i anslutning till hallen. Det mindre har en toalettstol och tvättställ medans det större är fullt utrustat, med både tvättmaskin, torktumlare och ditt städskåp.

Sovrum 1 och 2

De två sovrummen ligger bredvid varandra. Här har du tolv respektive nio kvadratmeter att möblera. Det större har även en egen klädkammare att förvara alla era kläder i.

Kök och vardagsrum

Går du rakt fram från ytterdörren når du ditt kök och vardagsrum. Här har du delvis öppen planlösning med matplatsen som binder ihop ditt Marbodalkök med ditt vardagsrum. Det är även här du hittar utgången till din balkong.

Balkong

Din balkong är på elva mysiga kvadratmeter. Här har du ett ypperligt tillfälle att skapa ett mysigt uterum att njuta av när kvällssolen lyser.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Öbacka Strand ställer du bilen bekvämt på parkeringsdäck med motorvärmare. Alla lägenheter har skjutdörrsgarderober som standard och många av lägenheterna har dessutom generösa klädkammare men eftersom vi vet att förvaring är efterfrågat finns extra förråd till respektive lägenhets källare. Miljö är viktigt för oss så källsortering sker i ett gemensamt miljörum i anslutning till parkeringsdäcket medan brännbara sopor slängs i en behållare utanför entrén.

  • Aktivt grannskap

    Här har du naturen direkt utanför dörren med ett tjugotal meter ner till Umeälven och sköna promenad- och löpspår längs med vattnet. I Umeå är det lätt att träna och röra på sig. Här finns ett tiotal utegym, idrottsanläggningar, simhallar och badhus, till exempel Navet och Aquarena. Naturreservaten Grössjön och Strömbäck-Kont har hjortronmyrar, gammelskog och gravrösen från bronsåldern.

Fakta om närområdet

10 min
promenad till centrum
6 km
från Nydalaområdet
5 min
till Universitetet