Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Mysig tvåa nära älven

Här bor du i ett fantastiskt läge med älven och naturen som granne. Men på bara en femton minuters promenad är du inne i de centralare delarna av Umeå.

Ditt nya hem är en yteffektiv tvåa om 61 kvadratmeter med alla bekvämligheter. Du bor i ett älvnära läge med strövområden, parker och fina cykelvägar i området. Din lägenhet bjuder på ett fint planerat kök och vardagsrum, samt ett sovrum med egen klädkammare.

Hall med klädkammare

Din hall hälsar dig välkommen med bra förvaringsmöjligheter. Här har du en egen klädkammare att förvara dina ytterkläder eller andra saker i.

Badrum

Ditt badrum hittar du till höger om du står i hallen. Här har du både tvättmaskin och torktumlare samt en fin hörndusch.

Kök och vardagsrum

Ditt kök och vardagsrum är fint planerat. Ditt kök är avdelat från resten av rummet, och du har ett kombinerat vardagsrum med matplats. Det stora fönster som finns här inne ger ett fint ljus till rummet.

Sovrum med klädkammare

Ditt sovrum är av bra storlek och har plats för en större säng. Du har också en tillhörande klädkammare där du både har möjlighet att vika och hänga dina kläder.

Balkong

I bästa läget med kvällssol hittar du din rymliga balkong om elva kvadratmeter. Här har du ditt nya favoritställe under sommaren.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Öbacka Strand ställer du bilen bekvämt på parkeringsdäck med motorvärmare. Alla lägenheter har skjutdörrsgarderober som standard och många av lägenheterna har dessutom generösa klädkammare men eftersom vi vet att förvaring är efterfrågat finns extra förråd till respektive lägenhets källare. Miljö är viktigt för oss så källsortering sker i ett gemensamt miljörum i anslutning till parkeringsdäcket medan brännbara sopor slängs i en behållare utanför entrén.

  • Aktivt grannskap

    Här har du naturen direkt utanför dörren med ett tjugotal meter ner till Umeälven och sköna promenad- och löpspår längs med vattnet. I Umeå är det lätt att träna och röra på sig. Här finns ett tiotal utegym, idrottsanläggningar, simhallar och badhus, till exempel Navet och Aquarena. Naturreservaten Grössjön och Strömbäck-Kont har hjortronmyrar, gammelskog och gravrösen från bronsåldern.

Fakta om närområdet

10 min
promenad till centrum
6 km
från Nydalaområdet
5 min
till Universitetet