Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Här bor du med naturen som granne

I ett nybyggt område vid Umeälvens östra strand hittar du denna fina trea på nästan hundra kvadratmeter med en mysig balkong.

I Umeå har du nu chansen att flytta in i detta nybyggda område där du har naturen som granne men med ett kort cykelavstånd till centrum. Ditt nya hem kan vara denna trea som består av två sovrum, två badrum och ett genreöst vardagsrum och kök.

Hall med klädkammare

Din nya hall är smart planerad och du har en garderob och ett städskåp direkt innanför dörren på vänster sida. På den högra hittar du även en egen klädkammare.

Badrum och gästtoalett

De två badrummen som finns här är båda helkaklade med klinker på golvet. Det större av dem har även en tvättmaskin, torktumlare och en fin hörndusch.

Sovrum 1 och 2

Utrustad med två sovrum med bra förvaringsmöjligheter har du möjlighet att ha ett sovrum och ett arbetsrum. Eller ett barnrum ifall familjen växer.

Kök och vardagsrum

Ditt kök och vardagsrum samsas i en öppen planlösning. Köket är från Marbodal och har bra med arbetsytor. I ditt nya vardagsrum har du möjligheten att samla alla vännerna kring antingen det stora matbordet eller soffan som du har plats för.

Balkong

Via vardagsrummet når du din balkong. Här har du tolv kvadratmeter att göra om till din favoritplats.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Öbacka Strand ställer du bilen bekvämt på parkeringsdäck med motorvärmare. Alla lägenheter har skjutdörrsgarderober som standard och många av lägenheterna har dessutom generösa klädkammare men eftersom vi vet att förvaring är efterfrågat finns extra förråd till respektive lägenhets källare. Miljö är viktigt för oss så källsortering sker i ett gemensamt miljörum i anslutning till parkeringsdäcket medan brännbara sopor slängs i en behållare utanför entrén.

  • Aktivt grannskap

    Här har du naturen direkt utanför dörren med ett tjugotal meter ner till Umeälven och sköna promenad- och löpspår längs med vattnet. I Umeå är det lätt att träna och röra på sig. Här finns ett tiotal utegym, idrottsanläggningar, simhallar och badhus, till exempel Navet och Aquarena. Naturreservaten Grössjön och Strömbäck-Kont har hjortronmyrar, gammelskog och gravrösen från bronsåldern.

Fakta om närområdet

10 min
promenad till centrum
6 km
från Nydalaområdet
5 min
till Universitetet