Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

12.1502, 2 Rum, 62 m²

Beskrivning

Nära älven med balkong i västerläge

Här bor du i ett magnifikt läge vid Umeälvens östra strand nära både till city och med naturen som granne.

Din mysiga balkong ger dig ett självklart ställe att umgås på under sommaren. Den 61 kvadratmeter stora lägenheten bjuder på bra ytor och alla bekvämligheter som två klädkammare, badrum med tvättmaskin och ett funktionellt Marbodalkök med vitvaror från Electrolux.

Hall med klädkammare

Välkommen in till din hall. Här har du bra med förvaring i form av en egen klädkammare direkt till vänster där du har klädstång och hylla.

Badrum

Ditt badrum har klinker på golvet och kakel på väggarna. Direkt till höger när du kommer in genom dörren har du din tvättmaskin och torktumlare och längst in din hörndusch.

Kök och vardagsrum

Ditt kök och vardagsrum har en fin planering med köksdelen först och matplatsen och vardagsrummet sen. Här har du bra arbetsytor i ditt Marbodalkök med vitvaror från Electrolux. I ditt vardagsrum har du möjlighet att ha både ditt matbord och soffgruppen.

Sovrum med klädkammare

Via vardagsrummet når du ditt sovrum. Här har du tretton kvadratmeter att rymma dubbelsängen på samt en alldeles egen klädkammare med bra förvaringsmöjligheter.

Balkong

Den fina balkongen når du via vardagsrummet och här har du elva kvadratmeter att möblera som du vill. Med ett läge mot väster har du en underbar kvällssol.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Öbacka Strand ställer du bilen bekvämt på parkeringsdäck med motorvärmare. Alla lägenheter har skjutdörrsgarderober som standard och många av lägenheterna har dessutom generösa klädkammare men eftersom vi vet att förvaring är efterfrågat finns extra förråd till respektive lägenhets källare. Miljö är viktigt för oss så källsortering sker i ett gemensamt miljörum i anslutning till parkeringsdäcket medan brännbara sopor slängs i en behållare utanför entrén.

  • Aktivt grannskap

    Här har du naturen direkt utanför dörren med ett tjugotal meter ner till Umeälven och sköna promenad- och löpspår längs med vattnet. I Umeå är det lätt att träna och röra på sig. Här finns ett tiotal utegym, idrottsanläggningar, simhallar och badhus, till exempel Navet och Aquarena. Naturreservaten Grössjön och Strömbäck-Kont har hjortronmyrar, gammelskog och gravrösen från bronsåldern.

Fakta om närområdet

10 min
promenad till centrum
6 km
från Nydalaområdet
5 min
till Universitetet