Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Magnifikt läge nära älven

Med generösa ytor och ett läge nära naturen vid Umeälvens östra strand har du här en trea om 88 kvadratmeter.

I ett naturnära men ändå citynära läge har du här en fin trea som erbjuder ett bra kök, ett stort vardagsrum och två sovrum av bra storlek. Ditt badrum är fullt utrustat och du har en magisk balkong med bästa läget.

Hall

Din hall är av bra storlek och rymmer med lätthet dina ytterkläder och skor. Förvara dem i garderoben som finns här eller vid hatthyllan. Det är också här du hittar ditt städskåp.

Badrum

Badrummet är centralt placerat i lägenheten och har helkaklade väggar. Här har du tvättmaskin, torktumlare och hörndusch.

Kök och vardagsrum

Det fina köket är från Marbodal och har vitvaror från Electrolux. Du har möjlighet att ha ett matbord för minst sex sittande personer här. Ditt vardagsrum rymmer din soffgrupp och här har du goda möjligheter att samla alla dina vänner.

Sovrum 1 och 2

Sovrum ett är på fjorton kvadratmeter och har en skjutdörrsgarderob som täcker ena kortsidan. Det mindre sovrummet är på elva kvadratmeter och har en mindre skjutdörrsgarderob och rummet lämpar sig väl som arbetsrum eller barnrum.

Klädkammare

Lägenheten har extra förvaring i form av en klädkammare utöver det förråd som finns i källaren. Här har du en hylla och en klädstång.

Balkong

Balkongen når du via vardagsrummet och är på elva härliga kvadratmetrar. Du har ett oslagbart läge mot väster här.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Öbacka Strand ställer du bilen bekvämt på parkeringsdäck med motorvärmare. Alla lägenheter har skjutdörrsgarderober som standard och många av lägenheterna har dessutom generösa klädkammare men eftersom vi vet att förvaring är efterfrågat finns extra förråd till respektive lägenhets källare. Miljö är viktigt för oss så källsortering sker i ett gemensamt miljörum i anslutning till parkeringsdäcket medan brännbara sopor slängs i en behållare utanför entrén.

  • Aktivt grannskap

    Här har du naturen direkt utanför dörren med ett tjugotal meter ner till Umeälven och sköna promenad- och löpspår längs med vattnet. I Umeå är det lätt att träna och röra på sig. Här finns ett tiotal utegym, idrottsanläggningar, simhallar och badhus, till exempel Navet och Aquarena. Naturreservaten Grössjön och Strömbäck-Kont har hjortronmyrar, gammelskog och gravrösen från bronsåldern.

Fakta om närområdet

10 min
promenad till centrum
6 km
från Nydalaområdet
5 min
till Universitetet