Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Det naturnära hemmet vid älven

Ditt nya hem är på rymliga 93 kvadratmeter och har ett naturnära läge omgiven av parker, strövområden och fina cykelvägar in till city.

Gillar du att ha saker att göra på fritiden så ska du bo i detta aktiva område med nära till naturen och fiske vid älven. Här har du ett hem som består av två sovrum, ett umgängesvänligt kök och vardagsrum samt två badrum.

Hall med klädkammare

Den praktiska hallen rymmer enkelt både dina skor och jackor, samt att du har även en egen klädkammare här utrustad med klädstång och hylla.

Badrum och gästtoalett

Placerade mitt emot varandra så har du dina två badrum i anslutning till hallen. I det större har du både tvättmaskin, torktumlare och en fin dusch. Det mindre fungerar bra som ett extra litet gästbadrum.

Kök och vardagsrum

Det öppna och välkomnande köket har fina ytor för både matlagning och umgänge. Ditt kök är från Marbodal, har vitvaror från Electrolux och bra arbetsytor. De stora fönster som finns här inne ger ett fint ljus till vardagsrummet.

Sovrum 1 och 2

Det största sovrummet har plats för din dubbelsäng och en stor garderob där alla dina kläder kan få plats. Det mindre passar bra som arbetsrum eller barnrum.

Balkong

Med sina rymliga tolv kvadratmeter har du en balkong som tål att umgås på och att inredas med både balkongmöbler och växter.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Öbacka Strand ställer du bilen bekvämt på parkeringsdäck med motorvärmare. Alla lägenheter har skjutdörrsgarderober som standard och många av lägenheterna har dessutom generösa klädkammare men eftersom vi vet att förvaring är efterfrågat finns extra förråd till respektive lägenhets källare. Miljö är viktigt för oss så källsortering sker i ett gemensamt miljörum i anslutning till parkeringsdäcket medan brännbara sopor slängs i en behållare utanför entrén.

  • Aktivt grannskap

    Här har du naturen direkt utanför dörren med ett tjugotal meter ner till Umeälven och sköna promenad- och löpspår längs med vattnet. I Umeå är det lätt att träna och röra på sig. Här finns ett tiotal utegym, idrottsanläggningar, simhallar och badhus, till exempel Navet och Aquarena. Naturreservaten Grössjön och Strömbäck-Kont har hjortronmyrar, gammelskog och gravrösen från bronsåldern.

Fakta om närområdet

10 min
promenad till centrum
6 km
från Nydalaområdet
5 min
till Universitetet