Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

12.1403, 3 Rum, 85 m²

Beskrivning

Generöst med utrymme nära älven

Denna trea har generöst med utrymme för paret eller den lilla familjen i ett naturnära läge vid Umeälven.

Här har du fina 85 kvadratmeter att leva på fördelade på två sovrum, två badrum och ett generöst vardagsrum och kök. Det finns bra med förvaring i form av två klädkammare och du har en balkong med ett fantastiskt läge som bjuder på kvällssol.

Hall med klädkammare

Din fina hall har bra utrymme och plats för din hatthylla. Här har du också en klädkammare i direkt anslutning att förvara dina saker i som du inte vill ska stå framme.

Badrum och gästtoalett

Dina två badrum är båda placerade i anslutning till hallen. Det större har tvättmöjligheter och en duschhörna, medans det mindre har tvättställ och toalettstol.

Sovrum 1 och 2

De två sovrummen som finns i lägenheten är placerade bredvid varandra. Här har du tolv respektive nio kvadratmeter att skapa två sovrum på. Det större har förvaring i form av en egen klädkammare och det mindre har en garderob.

Kök och vardagsrum

Med en halvöppen planlösning möter köket och vardagsrummet dig. Du har också en egen matplats där ditt matbord får plats. Ditt kök är från Marbodal och har vitvaror från Electrolux.

Balkong

Din balkong når du via vardagsrummet. Här har du ett fantastiskt läge mot väster och chansen att skapa dig ett mysigt uterum.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Öbacka Strand ställer du bilen bekvämt på parkeringsdäck med motorvärmare. Alla lägenheter har skjutdörrsgarderober som standard och många av lägenheterna har dessutom generösa klädkammare men eftersom vi vet att förvaring är efterfrågat finns extra förråd till respektive lägenhets källare. Miljö är viktigt för oss så källsortering sker i ett gemensamt miljörum i anslutning till parkeringsdäcket medan brännbara sopor slängs i en behållare utanför entrén.

  • Aktivt grannskap

    Här har du naturen direkt utanför dörren med ett tjugotal meter ner till Umeälven och sköna promenad- och löpspår längs med vattnet. I Umeå är det lätt att träna och röra på sig. Här finns ett tiotal utegym, idrottsanläggningar, simhallar och badhus, till exempel Navet och Aquarena. Naturreservaten Grössjön och Strömbäck-Kont har hjortronmyrar, gammelskog och gravrösen från bronsåldern.

Fakta om närområdet

10 min
promenad till centrum
6 km
från Nydalaområdet
5 min
till Universitetet