Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

12.1402, 2 Rum, 62 m²

Beskrivning

Tvåa nära naturen och city

Här har du en fantastisk tvåa för dig som inte vill välja mellan citylivet och naturen. Du har älven alldeles inpå knuten och en underbar balkong med västerläge.

Ditt nya hem består av utmärkta 61 kvadratmeter fördelade på ett vardagsrum och kök, två klädkammare, ett sovrum och ett badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Balkongen är rymlig och rymmer därför enkelt balkongmöblerna.

Hall med klädkammare

Din hall är fint planerad med en egen klädkammare direkt till vänster där du smidigt kan organisera dina saker.

Badrum

Badrummet är av bra storlek och har din tvättmaskin och torktumlare direkt till höger, samt en duschhörna längst in.

Kök och vardagsrum

Från hallen når du först ditt kök som är från Marbodal och är utrustad med vitvaror från Electrolux. Längre in når du vardagsrummet som har ett stort ljusinsläpp från fönsterpartiet på kortsidan.

Sovrum med klädkammare

Ditt sovrum får väl plats med din dubbelsäng och har en egen klädkammare där du äntligen kan få ordning på dina kläder.

Balkong

Från vardagsrummet tar du dig ut på din balkong. Med elva kvadratmeter i bästa kvällssolläget har du förmodligen fått en ny favoritplats.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Öbacka Strand ställer du bilen bekvämt på parkeringsdäck med motorvärmare. Alla lägenheter har skjutdörrsgarderober som standard och många av lägenheterna har dessutom generösa klädkammare men eftersom vi vet att förvaring är efterfrågat finns extra förråd till respektive lägenhets källare. Miljö är viktigt för oss så källsortering sker i ett gemensamt miljörum i anslutning till parkeringsdäcket medan brännbara sopor slängs i en behållare utanför entrén.

  • Aktivt grannskap

    Här har du naturen direkt utanför dörren med ett tjugotal meter ner till Umeälven och sköna promenad- och löpspår längs med vattnet. I Umeå är det lätt att träna och röra på sig. Här finns ett tiotal utegym, idrottsanläggningar, simhallar och badhus, till exempel Navet och Aquarena. Naturreservaten Grössjön och Strömbäck-Kont har hjortronmyrar, gammelskog och gravrösen från bronsåldern.

Fakta om närområdet

10 min
promenad till centrum
6 km
från Nydalaområdet
5 min
till Universitetet