Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

12.1401, 3 Rum, 88 m²

Beskrivning

Rymligt hem i naturnära läge

Ditt framtida hem kan vara denna trea på Öbacka Strand. Här har du ett optimalt boende för dig som vill bo nära naturen men inte allt för långt ifrån centrum.

Lägenheten om 88 kvadratmeter har två fina sovrum, ett kök från Marbodal med vitvaror från Electrolux samt ett generöst tilltaget vardagsrum. Ditt badrum har självklart tvättmöjligheter och din balkong har kvällssol.

Hall

Din hall är funktionell med en garderob för att få undan dina ytterkläder. Du har även ditt städskåp placerat här.

Badrum

Ditt badrum ligger i anslutning till hallen och bredvid sovrum två. Här har du ett badrum av bra storlek som är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare.

Vardagsrum och kök

Ditt vardagsrum och kök ligger separerade från varandra med hallen emellan. Ditt kök är från Marbodal och har bra arbetsytor för matlagning. Vardagsrummet rymmer din soffa och läshörna och du har möjlighet att ha ett matbord där alla vännerna kan samlas kring.

Sovrum 1 och 2

De två sovrummen som finns i lägenheten är på elva och fjorton kvadratmeter. Båda har förvaring i form av skjutdörrsgarderober.

Klädkammare

Eftersom vi vet att förvaring är viktigt finns det ett extra utrymme även i lägenheten, utöver det förråd ni har i källaren. Det går att använda både som klädkammare och förråd och du hittar det vägg i vägg med sovrum ett och badrummet.

Balkong

Från vardagsrummet når du den härliga balkongen. Den är på elva kvadratmeter och rymmer enkelt dina balkongmöbler och växter. Här har du ett fint läge mot väster.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Öbacka Strand ställer du bilen bekvämt på parkeringsdäck med motorvärmare. Alla lägenheter har skjutdörrsgarderober som standard och många av lägenheterna har dessutom generösa klädkammare men eftersom vi vet att förvaring är efterfrågat finns extra förråd till respektive lägenhets källare. Miljö är viktigt för oss så källsortering sker i ett gemensamt miljörum i anslutning till parkeringsdäcket medan brännbara sopor slängs i en behållare utanför entrén.

  • Aktivt grannskap

    Här har du naturen direkt utanför dörren med ett tjugotal meter ner till Umeälven och sköna promenad- och löpspår längs med vattnet. I Umeå är det lätt att träna och röra på sig. Här finns ett tiotal utegym, idrottsanläggningar, simhallar och badhus, till exempel Navet och Aquarena. Naturreservaten Grössjön och Strömbäck-Kont har hjortronmyrar, gammelskog och gravrösen från bronsåldern.

Fakta om närområdet

10 min
promenad till centrum
6 km
från Nydalaområdet
5 min
till Universitetet