Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Rymlig trea nära älven

Med ett läge nära Umeälven och på rymliga 85 kvadratmeter har du chansen att flytta in i denna fina trea med en tillhörande mysig balkong.

Ditt nya hem har ett bra läge i Umeå med naturen som granne och nära in till centrum. Trean bjuder på fina ytor, så som ett socialt kök och vardagsrum, två sovrum och två badrum, samt den fantastiska balkongen med västerläge.

Hall med klädkammare

Din hall har bra med utrymme och en egen klädkammare där du kan förvara dina ytterkläder om du inte vill ha dem framme.

Badrum och gästtoalett

Lägenheten erbjuder två badrum. Ett mindre som fungerar bra som gästtoalett och ett större som är fullt utrustat med tvättmaskin och torktumlare, och det är även där städskåpet är placerat.

Sovrum 1 och 2

De två sovrummen hittar du till vänster från hallen sett. De är placerade vägg i vägg och är på tolv och nio kvadratmeter. Det största har även en egen klädkammare där du får plats med alla dina kläder.

Kök och vardagsrum

Köket, vardagsrummet och matplatsen samsas i en halvöppen planlösning där de två fönsterpartier som finns här ger ett fint ljusinsläpp. Du har möjlighet att laga stora middagar i ditt Marbodalkök och plats med alla vännerna i soffgruppen.

Balkong

Den härliga balkongen når du via vardagsrummet. Här har du elva fina kvadratmeter att möblera och sedan kan du sitta och njuta av kvällssolen när vädret tillåter.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Öbacka Strand ställer du bilen bekvämt på parkeringsdäck med motorvärmare. Alla lägenheter har skjutdörrsgarderober som standard och många av lägenheterna har dessutom generösa klädkammare men eftersom vi vet att förvaring är efterfrågat finns extra förråd till respektive lägenhets källare. Miljö är viktigt för oss så källsortering sker i ett gemensamt miljörum i anslutning till parkeringsdäcket medan brännbara sopor slängs i en behållare utanför entrén.

  • Aktivt grannskap

    Här har du naturen direkt utanför dörren med ett tjugotal meter ner till Umeälven och sköna promenad- och löpspår längs med vattnet. I Umeå är det lätt att träna och röra på sig. Här finns ett tiotal utegym, idrottsanläggningar, simhallar och badhus, till exempel Navet och Aquarena. Naturreservaten Grössjön och Strömbäck-Kont har hjortronmyrar, gammelskog och gravrösen från bronsåldern.

Fakta om närområdet

10 min
promenad till centrum
6 km
från Nydalaområdet
5 min
till Universitetet